Детайли за новия албум на Charlotte Wessels "The Obsession", вижте видеото "The Exorcism"

17 май 2024, 10:55 ч. 190 / 2 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, бившата вокалистка на нидерландските симфометъли DELAIN Charlotte Wessels ще издаде нов самостоятелен албум на 20 септември чрез "Napalm Records". Творбата ще носи името "The Obsession". По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, както и официалния видеоклип към първия сингъл. Композицията се казва "The Exorcism".

   В записите на материала участват други бивши членове на DELAIN. Това са: Timo Somers (китари), Otto Schimmelpenninck van der Oije (бас) и Joey Marin de Boer (ударни). В бандата на певицата участва още клавиристката Sophia Vernikov. За аранжиментите на песните е помагал и Vikram Shankar (SILENT SKIES, PAIN OF SALVATION), като гост-музикант се изявява челистката Elianne Anemaat. Миксирането е поверено на Guido Aalbers (MUSE, COLDPLAY, THE GATHERING), а мастерирането - на Andy VanDette (PORCUPINE TREE, VOLA, DREAM THEATER).

   Траклист:

01. Chasing Sunsets
02. Dopamine
03. The Exorcism
04. Soulstice
05. The Crying Room
06. Ode To The West Wind
07. Serpentine
08. Praise
09. All You Are
10. Vigor And Valor
11. Breathe
12. Soft Revolution (2024)

 

charlotte wessels 2024 - the obsession

charlotte wessels new band 2024

още за:

Charlotte Wessels


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".