Клуб "за сексуално освободени българи" прави "най-големия рок концерт" у нас със 100 банди на ст. "Васил Левски"?

6 юли 2017, 13:49 ч. 10119 / 29 43
пред./следв.

   В началото на седмицата в някои вестници и онлайн издания се появи новина за амбициозно и грандиозно събитие - български вариант на италианския проект "Rockin 1000", който е с името "Rockin Bulgaria" или "Rockin 100". На 22 септември (петък) от 17 ч. на националния стадион "Васил Левски" трябва да се проведе концерт с участието на 100 рок групи и изпълнители с продължителност шест часа. Събитието е с благотворителна цел и в подкрепа на фондация "Мами в нужда". Фондацията е съвсем нова и това е първото ѝ събитие. Билетите са в продажба чрез сайта на инициативата (rockin.bg). Промоционалните цени са 52,50 лв., 70 лв. и 120 лв. (за Сектор "А").

   Зад проекта застават Нелко Коларов, режисьорът и сценарист "човекът - ум", създателят на ансамбъл "Българе" - Христо Димитров и човекът, "който изнася цялостната организация на плещите си и направи музикалната селекция на групите... негово превъзходителство" Ивайло Кицов.

   Промоутърите обаче са... т. нар. VIP Service Management "Нощни ангели". Последните се определят като "първия клуб за сексуално освободени българи". Освен това "Нощни ангели" са "официално регистрирана фирма в Република България, специализирана в организирането на международни секс партита". Техните "сексуално социални експерименти се провеждат на тайни места из цяла Европа. Във всеки един от тях участват между 300 до 500 освободени от предразсъдъци индивиди над 18 годишна възраст". Събитията са "отворени за мъже, жени и суйнг двойки". "Възторжено приветстваме любители на фетиши, BDSM, Кама Сутра, римски секс оргии и пр.", декларират от "Нощни ангели". Нещо повече - през изминалите пет години те "многократно" са "организирали такива събития" и имат "изграден опит в организацията им".

   След няколко месеца ще разберем дали към този опит ще се прибави и опитът в организарането на грандиозен рок концерт на националния стадион. По план трябва да бъдат изпълнени над 30 парчета на групи и музиканти като: METALLICA, Axel Rudi Pell, LED ZEPELIN, JUDAS PRIEST, LINKIN PARK, TOTO, SCORPIONS, AC/DC, BON JOVI, GUNS N' ROSES, BLACK SABBATH, Elvis Presley, QUEEN, SURVIVOR, FIVE FINGER DEATH PUNCH, NIRVANA, АХАТ, URIAH HEEP, NICKELBACK, SYSTEM OF A DOWN, Lita Ford & Ozzy Osbourne, IRON MAIDEN, Prince, MANOWAR, HELLOWEEN, Bob Dylan, KISS, DEEP PURPLE и др.

   Участниците: Оркестър на БНР, Смесения хор на БНР, ЕРИДАН, D.VINE, Славин Славчев, Тома Здравков, D2, Joe Lynn Turner, TROUBLE MAKERS, Стенли, Локо, ТАНГРА, Нора Караиванова, Бисер Иванов, ЕПИЗОД, МОНОЛИТ, СИЛУЕТ, Ясен Димитров и Приятели, Ивайло Крайчовски и СТАРИ МУЦУНИ, РЯДКА ПОРОДА, ФОБОС, Силвия Кацарова и Теди Кацарова с бенда им, FIRE ROCK заедно с Александър Василев и Георги Ханджиев от ДМТ, Звездомир Керемидчиев с АХАТ, Милена Славова, ПУШКИНГ КОМЮНИТИ (Русия), ВОЛНАЯ СТАЯ (Русия), КОНКУРЕНТ, ХОРИЗОНТ, BABYFACE CLAN, Светльо And THE LEGENDS, БЕЛКАНТО, JEREMY?, NU/ANCE, BEARS & HUNTERS, ЕЛИНОР, SILENT HILL Иван Шопов, ВАГРО, DON'T FEED THE ANIMALS, UPGRADER, Боян Стойков (Македония) и др. За всяка композиция се планира различна хореография, спектакли с танцьори и др. със специални ефекти в невиждан мащаб. Предвижда се да има и отделна сцена за самостоятелни изяви, на която ще излезе Joe Lynn Turner със собствена програма.

   Дали има грешка във връзката между това събитие и клуба за "сексуално освободени българи"? Няма грешка. Сайтовете rockin.bg и sextour.bg са регистрирани от едно и също юридическо лице с един и същи адрес в жк "Овча Купел" и освен това sextour.bg препраща към rockin.bg. Но парчето "Бира, секс и рокендрол" на Георги Минчев не присъства в музикалната селекция :(

   И така - дали на 22 септември ни очаква огромен рок концерт, сексуална оргия или... нищо, ще разберем след по-малко от три месеца. На въпрос на журналист за финансирането и бюджета на проекта отговорът на г-жа Милена Димова е "Надявам се, че няма представители на данъчните тука... Защото... в момента не може да финализираме бюджета". Освен това "е възможно да има промени до последния момент". Нещо повече - "Нощни ангели" строят съоръжение, което ще покрие целия стадион, за да не попречи на събитието евентуален валеж и "да не повреди инструментите" на музикантите. След това съоръжението ще бъде оставено за ползване на стадиона.

   Някои от читателите ни вероятно ще си припомнят и как преди година по това време очаквахме друг грандиозен концерт на ст. "Васил Левски". 

   По-долу може да гледате пресконфоренцията за "Rockin Bulgaria", проведена на 4 юли в "БТА". Отсега е насрочена втора пресконференция за 18 септември, на която ще бъде съобщена окончателната информация.

 

 



Коментари   (43)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Милко Стоянов (еx-Ритъм, м 18.08.2017 13:32:08 отговори + 3 1
ПРОМОУТЪР - ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО!
Честно, не мога да проумея откъде продължават да извират подобни МАЛОУМИЯ от гротескни аматьори, които винаги се пънат да са ПРОМОУТЪРИ и то - с нищо по-малко от грандиозни мащаби, които ще разкъртят шоубизнеса! Ама тези биха всичко! От тотално НЕРЕАЛИЗУЕМАТА ИДЕЯ (по безброй причини - като бюджет, озвучаване, логистика, реклама, ама ПРОФЕСИОНАЛНА и т.н.), през инвалидния "дизайн" на плаката си до... рок-лелката, която "води" епичната "пресконференция"!
Нормални хора, рок фенове... такива идиотщини ВРЕДЯТ НА ЦЕЛИЯ МУЗИКАЛЕН БИЗНЕС! С абсурдните си, ултра-помпозни обещания и бомбастични суперлативи и последващо... мазно свиване на опашката и изключване на телефоните (спомнете си мега-проекта "Нова година в НДК"...) те лепят огромно петно на целия бранш, в който доста легитимни промоутъри, фирми и искрени ентусиасти (като навитите момчета от Wrong Fest например) се опитват системно да убеждават публиката да идва на концерти, да плаща билети, спонсорите да помагат с пари, медиите да отразяват.
Аз съм рок фен до мозъка на костите, но... все пак имам и мозък. Казвам ви - тази формула -независимо дали зад нея стои измислена фондация или секс-клуб за суингъри (което пък внася още пикантна щипка кикот в и без това гротескната рецепта) няма как да бъде реализирана в БИЗНЕС АСПЕКТ. Няма. Освен ако генерален спонсор не е Илон Мъск, или лично Сорос. Ако греша - ще разпечатам писанието си и ще изям листа в ефира на която медия ме покани!
Някои групи, като Д-2, вече се разграничиха от събитието, други - още седят и... вярват, че ще свирят на пълен стадион и ще вземат пари. Линкът към билетите показва, че повечето са ИЗЧЕРПАНИ, което, меко казано, е ХИПЕРБОЛА (разбирай - опашата лъжа), но... кой знае, може пък феновете да се юрнат на билети по 120 лв. в последния момент. Стоте групи сигурно усилено репетират 30-40 песни, които ще свирят в синхрон на грандиозната сцена, която ще е покрита против дъжд и през епичната апаратура цяла София ще тътне!
На 18 септември ще е внушителната ПОСЛЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, която ще анонсира финалните детайли около този рок-епос - има-няма няколко дни преди той да бъде детониран в столицата. Тръпнем и хапем устни до кръв от нетърпение.
Р.S. "Музикалното събитие на годината" ще е концертът на Стинг, който впрочем вече наистина е разпродаден. А на открито - това беше страхотният фестивал Hills of Rock в Пловдив.
P.P.S. Понеже познавам много от цитираните музиканти - бих им казал: Косьо, Звезди, Стенли, Тони Чембъра, Насо Русков, Миленче, Емо Анчев, Мони... абе, пичове, откога сте в музикалния бизнес, та вярвате на подобни халюцинации и позволявате да се използват имената ви, за които сте раболи години наред? Хайде, Иво Кицов, стар колега и безспорно искрен фен на музиката, може да се е подвел по наглед идеалистичната кауза, ама вие... Дето се вика - YOU SHOULD KNOW BETTER.
И накрая - БГ шоубизнесът трябва да изобрети някакъв еквивалент на старата практика "намазване с катран и перушина" и да шкартира самозванците и аматьорите, които дискредитират една цяла индустрия, в която (питайте, ако искате) никак не е лесно да се вържат двата края.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sebulba 7.07.2017 15:17:41 отговори + 10 1
Е-е-е баси. Махнаха си страниците от sextour.bg и вече не мога да се запиша за някоя оргия с 300 - 500 участника

Някой запази ли им телефон или мейл?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владе 7.07.2017 09:40:18 отговори + 9 1
относно организаторите се сещам за вица " Другари дайте да се организираме...." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мозАк 7.07.2017 00:15:25 отговори + 10 0
Имаше обява в музикант.орг за групите, които искат да участват и там се говореше за здрави хонорари от продуцента. Така че е възможно , повечето банди да са се включили заради парите. Но ми е странно някак си , нещо с благотворителни цели да предлага здрави хонорари на групите. Но поне сега си обясних от къде са парите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 7.07.2017 00:01:34 отговори + 12 1
Не е смешно. Аман от хитреци.
Сега би трябвало ВСИЧКИ ГРУПИ, които споменават, да се изправят и да кажат - имат ли нещо общо с това, или нямат. Не е редно някой да си прави ПР с едни от най-големите имена, и това да остане безнаказано, или поне отречено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Svensson 6.07.2017 23:37:14 отговори + 19 0
През времето, през което четях тази новина, поне два - три пъти се сещах за календара дали не сме 1 април... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мусю Бриколаш 6.07.2017 21:50:18 отговори + 18 1
ЕБАНЬЕ ОУПЪН ЕЙР Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CTAMAT 6.07.2017 18:05:40 отговори + 28 0
Чакай, чакай... Добре, че стигнах до края на статията, за да засека това:

"Отсега е насрочена втора пресконференция за 18 септември, на която ще бъде съобщена окончателната информация."

На 18 септември ще се съобщи окончателната информация за грандиозно събитие, което ще се проведе на 22 септември??? Тия мЪ удариха О земята...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sebulba 6.07.2017 17:24:51 отговори + 15 0
Хаха. Сайта им явно се срина и мина в "maintenance mode". WeRock вие сте голяма сила. WeRockin1000 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 6.07.2017 17:11:17 отговори + 11 0
Четете бре! Парчета на (. . . . . . . .) изпълнени от участниците (. . . . . . . .). С малкото уточнение, че всичките тези участници ще ги гледам цяло лято по няколко пъти напълно безплатно на всякакви общинско - площадни мероприятия до мото-рок събори.
Талаша, каузите и "идеите" са си на "спонсорите" Да викат прайда и да хвърчи перушина!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 6.07.2017 16:58:43 отговори + 19 0
http://rockin.bg/page/nachalo

800 МУЗИКАНТИ ОТ 100 РОК ГРУПИ ЩЕ СЕ СЛЕЯТ В ЕДНА РОК БАНДА!

Леле, плашим се ко ще стане, хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 6.07.2017 16:44:09 отговори + 18 0
Тука е замесен Неди Крос...просто няма друг начин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 6.07.2017 16:42:29 отговори + 10 0
...Нищо чудно-това е поредната изчучкана порно-простотия на тотално и непоправимо вече изкудкудякалият,но пък-МОДЕРЕН с т.н. си визия откачен свят,вече твърдо поел към своя жалък край! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 6.07.2017 16:36:42 отговори + 9 2
Клуб от такава класа би не би ли трябвало да организира едни по-така... "народни"... концерти, ако изобщо могат да се нарекат концерти, които обикновено се излъчват на Нова година по националната телевизия?

Щом го няма Веско Маринов, не ми го хвали!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мозАк 6.07.2017 16:24:10 отговори + 19 0
Е поне ако музикантите не земат кинти ще са професионално на...и от професионална фирма за секс партита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 8.07.2017 00:15:56 + 0 0
Ох, това беше много добро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселин Марков 6.07.2017 16:12:17 отговори + 12 0
Хаха ! Голямо малоумие !!
Поредните миндили дето ще се осерат !
100 групи - 30 парчета - 6 часа ???
3 групи и половина ще свирят по едно парче ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Carmina 6.07.2017 15:55:40 отговори + 16 1
...тва е майтап, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 6.07.2017 15:44:45 отговори + 20 3
Забравих да попитам дали ще има еднодневни белите и блек, и некой ще избичи ли Смоука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

susoma 6.07.2017 15:33:22 отговори + 6 1
Преди години, когато беше концерта на Роджър Уотърс на стадион Васил Левски, видях Ивайло Крайчовски в много пропаднал вид. Сега едва ли е по-добре, ако беше, щеше да е в състава на FSB за 40 годишнината им. Така че, това е голям балон според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 6.07.2017 15:28:46 отговори + 6 2
Голям копон ли чух? Да, казва "голям копон", на 6:47
И други тъжни неща казват преди това, какво е обяснението да се стигне дотук и да пишете за тези аутисти?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asfas 6.07.2017 15:31:12 + 6 0
Субсидии ли крадат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BDSM Grammar Nazi 6.07.2017 15:15:00 отговори + 6 3
Пише се "суинг".

Отдавна копнеех пак за Жолийн Търнър. Къде-къде...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 6.07.2017 14:51:39 отговори + 12 2
бахти простотията. и туй сега музикална новина ли е? рок ли е, метъл ли е, трю ли е, емо ли е,... не мога с нищо да я свържа и се чудя, защо е в този сайт? реклама ли е, на публичен дом ли е,... на партитата на Берлускони ли е?... отивам да се чудя някъде другаде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 6.07.2017 14:54:14 + 11 2
Освен това Нощни Ангели и Мами в нужда има ли ги в Енциклопедия Металум?
Чакаме терличо да дойде да ни каже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 6.07.2017 15:28:51 + 15 0
Важното е, че ще има съоръжение да не се повредят инструментите на музикантите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 6.07.2017 21:08:37 + 0 9
Никой, в Енциклопедията има единствено метъл банди. Без емотата, без позьори, без MTV. Толкова ли не можа да го разбереш досега?

Е, все пак съдържанието й е главно на английски, а ти си от онези хора, които MANOWAR го четат "Манувър", затова е нормално да не разбираш и дума. Простено ти е

Само дето и български май не разбираш много добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 7.07.2017 00:53:59 + 6 0
Преди около година Енциклопедия Металум направо я скапаха от много метъл праведност, като премахнаха част от групите, като само я ощетиха откъм съдържание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 7.07.2017 08:01:12 + 6 2
Празна, по-празна, най-празна глава, анти-терлик. Това са степените на кухите глави. Аз го питам агенция за секс оргии Нощни ангели и фондация Мами в нужда дали ги има в Енциклопедия Металум. Той ми пуска дежурната си реч за емота, позьори и МТВ
Е може ли да си толкова безмозъчен? Може. Кой после не разбирал български

Дадох ти линк да чуеш как се произнася Manowar ти продължаваш да показваш колко си и глух. Или просто не чуваш точното произношение от мученето на кравите и блеенето на овцете. Да не забравим и кокошките
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 6.07.2017 14:50:16 отговори + 13 0
Мамка му, ама тогава е национален празник, обявяваме нашата мила родина за царство на оргиите, мухахахаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Misery 6.07.2017 14:44:10 отговори + 15 0
Преди една година точно. Слочаенос?
https://www.werock.bg/novini/mick-jagger-dzhoni-dep-bruno-mars-i-mn-dr-v-sofiya-za-live-aid-kontzert-na-1-oktomvri?id=35956
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 6.07.2017 14:41:19 отговори + 26 1
Както всички знаем, по-голямата част от публиката по рок/метъл концерти е от мъжки пол, и с оглед на очертаващата се оргия на националния стадион, предлагам: за химн на събитието да се избере песента Боли ме гъза на Светльо, който да я изпее поне три пъти по време на тоз' гуляй! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Misery 6.07.2017 14:45:00 + 16 0
А за Мами в нужда?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 6.07.2017 16:53:41 + 8 0
Всичко е планирано - многобройната мъжка публика и мамите в нужда ще си помагат взаимно в начинанията. Ще вземат еврнтуално и нуждите да им минат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 6.07.2017 14:30:53 отговори + 18 2
Нещо като Златния Орфей, но този път с нормално порно между бандите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 6.07.2017 14:21:49 отговори + 16 2
Яхууу! Ябадада дууу!

"Дами и господа. Уважаеми суйнг двойки.

Регистрацията за Секс-Круиз 2017 приключи !

Очаквайте следващото събитие през Октомври месец във средновековен замък в Чехия !

Заповядайте да се насладите и усетите на някои наистина незабравими сексуални удоволствия!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 6.07.2017 14:19:50 отговори + 19 0
Хахахахаха, не мога да спра да се хиля пред екрана.
Пак някаква манджа с грозде, т.е. с оргия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 6.07.2017 14:12:41 отговори + 15 2
А ако се съберат по-малко от 300 души ще я има ли оргията? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НощенАнгелСекс 6.07.2017 14:25:09 + 11 0
300 души?! Чуваш ли се?! С цени от 50, 70 и 120 лева (промоционални!!!!!!!!) и този "лайн ъп"?

https://youtu.be/Yuv-QJGWI3s
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 6.07.2017 14:12:18 отговори + 14 0
Концерт-оргия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Misery 6.07.2017 14:11:48 отговори + 18 0
възбудИх се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 6.07.2017 14:11:45 отговори + 18 0
Масова оргия на стадионо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 6.07.2017 14:04:03 отговори + 23 0
Според мен е поредната партенка, не вярвам този концерт да се състои. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".