Купете си домейна rockin.bg

12 юли 2018, 21:14 ч. 1519 / 8 6
пред./следв.

   Лятото е в разгара си, а тази година все още няма обявен мегаконцерт за септември на националния стадион "Васил Левски"... Както се казва - "Традициите не са това, което бяха"... През 2016-а ни бе подхвърлен "българският "Live Aid", а през 2017-а - "Rockin Bulgaria" (известен още като "Rockin' 100") - български вариант на италианския проект "Rockin' 1000". Виждате общото между двете случки, нали? - Харесваш си нещо, което се е състояло реално и успешно в чужбина, и го "побългаряваш". При това - по възможно най-лошия начин - превръщайки го в "партенка"...

   Подобни случаи не бива да бъдат забравяни!

   И след като явно 2018-а ще е "нулева година", WeRock.bg предлага със задружни усилия да се подготвим за 2019-а ;-) При това желаещите да се направят на големи промоутъри могат да стъпят на вече постигнатото от техните предшественици. Като начало - всеки може да "вдигне" набързо един сайт за многочислени секс оргии, секс круизи и каквото още подобно си хареса. Като на всеки въпрос за повече информация ще отговоря, че тя е поверителна и не може да бъде оповестена. После регистрира фондация, обяснява, че иска да изкупи греховното си минало и ще развива благотворителна дейност. След това залива медийното пространство с произволни фантасмагории, пуска билети в продажба и гледа сеир :-)

   Домейнът на сайта на миналогодишната фантасмагория - rockin.bg е вече свободен и всеки може да го регистрира. Това означава, че бившите му собственици не само не са го подновили в срок, а и че е изтекъл 40-дневният гратисен период, който се дава на регистриралия първоначално домейна и в който само той може да го поднови. Очевидно хората, които щяха да конструират подвижен покрив на националния стадион и да "организират" мегасъбитие, свързано с още много други големи разходи, както и да строят жилищен комплекс за самотни майки, са решили да си спестят разход от 30 евро, колкото струва домейн с разширението .bg.

   Всъщност, последната новина около "Rockin Bulgaria", от декември 2017 г., е че хора, които са купили билети за концерта и на които не са върнати парите, имат намерение да съдят организаторите. Засега няма информация какво е развитието на това начинание.

 

още за:

Rockin Bulgaria


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 13.07.2018 13:04:28 отговори + 2 0
Тези се покриха и от уж обещано интервю в случай, че нещата пропаднат. Едва ли изобщо ще чуем повече за тях. Хората с билети ще е интересно да споделят как се развива делото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Случаенос? 13.07.2018 07:57:53 отговори + 5 0
Също и 2-те партенки щяха да са уж благотворителни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I ам 12.07.2018 23:56:47 отговори + 15 1
Сериозно ли има хора, които са си купили билети за това "мега" събитие? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 12.07.2018 21:36:00 отговори + 3 7
Tutur,че им гледаш децата това е тяхната най-голяма нужда ,да има кой да им гледата чаветата до като те бият катерицатана ляво и дясно и се грижат старателно за задния си двор подържайки паралено с тези неща и добра орална хигиенна .
На ли ти си минал 50-те и се чудиш за кво са ти мамите....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 12.07.2018 21:20:32 отговори + 6 2
А, да бе, ще купя домейна, ама барабар с "Мамите в нужда"... Аз минах петдесетте, кво ше ги праа тия мами?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Как какво, 12.07.2018 21:30:41 + 14 0
ще им задоволяваш Нуждата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".