Lenny Kravitz с концерт в Бургас на 6 август

22 мар 2024, 11:08 ч. 2484 / 233 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Lenny Kravitz обяви предстоящото си турне „Blue Electric Light Tour“ за 2024, което ще дойде и в България, Бургас, на Морска гара на 6 август и е по покана на Live Nation, Fest Team и с подкрепата на КМД и Община Бургас. Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март. За повече информация, посетете официалния уебсайт на артиста - https://lennykravitz.com.

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем “Blue Electric Light”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц? Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата. „Blue Electric Light“ е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Станете част от турнето на Лени Кравиц за 2024 г.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хикс 24.03.2024 07:32:38 отговори + 4 0
Август в Бургас е много добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил 23.03.2024 21:00:13 отговори + 0 4
На шопите им е бая далечко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Така ли? 24.03.2024 08:57:32 + 4 0
Каварна не им беше далечко, та Бургас ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 22.03.2024 14:29:31 отговори + 10 5
Конспиративна теория - Хилса, като обявиха първия ъпдейт, още нямаше групи, но предстоеше да обявят, сложиха това лого, дето им е на страницата - светкавичка на лилав фон. Спрямо плаката за Лени, но и в самия му сайт, визуализацията е със синьо, лилаво и светкавичка. В разписанието на концертите на Лени, 25 юли е в Германия, 28 в Хърватска, т.е. 26 и 27 са технически свободни и следващите концерти са около Източна Европа.

Аз главата си залагам, че с оглед горното, Лени е бил планиран за Хилса или на 26ти, или на 27ми, но по някаква причина е отпаднало и се е превърнало в самостоятелен концерт в края на турнето, когато графикът вече е доста по-свободен и все едно са допълнително сложени дати.

Не че има значение, ама това би могло да обясни по-дългото мълчание на Хилса, ако е трябвало в един по-напреднал момент да променят плана за един от трите хедлайнера.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 22.03.2024 15:28:18 + 5 6
Лени тотално не се връзва на фестивал като Хилса.Ама въобще.А и не може всичко да е на Хилса или Мидалидаре.Пък и в Бургас на Морска гара напоследък лятото си канят интересни неща от всякакви стилове.Пример Архитектс,Арктик мънкис,Франц Фердинанд,Блек айд пийс и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

konspirativna teoriq 22.03.2024 19:10:58 + 5 7
Просто нема нужда да се харчат грешни пари за глупости и всичкото дизайн го прай съседчето от четвъртия етаж. Не търси дълбоки смисли в това. Смисъл само виж логото на фирмата как е изработено от децата от SOS селища или как билетите се продават с някакъв сайт дето кляка като го отворят трима човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 22.03.2024 19:46:01 + 10 2
@анти-елек Да, то понеже Garbage супер много се връзваха, нали. Не е критика, аз се разцепих на Garbage, ама ей ти контрапример. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елка 22.03.2024 12:59:11 отговори + 11 3
Кво да се радвам, направо отивам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 22.03.2024 12:55:57 отговори + 10 2
Никой ли не се радва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".