Наследниците на Vinnie Paul одобряват събирането на PANTERA, но казват, че без братята Abbott това не е реюниън

1 дек 2022, 08:57 ч. 1802 / 18 3
пред./следв.

   Утре, 2 декември, е първият концерт на събралите се PANTERA, които ще бъдат хедлайнъри на мексиканския "Hell & Heaven Metal Fest".

   Както знаете, живите членове на групата Phil Anselmo (вокали) и Rex Brown (бас) обединяват сили със Zakk Wylde (китари) и Charlie Benante (барабани) за световно турне с музиката на PANTERA. Европейсксата част на обиколката догодина ще започне не другаде, а в България. Квартетът ще свири в София на 26 май 2023-а. Билетите са в продажба в мрежата на "Ticketstation".

   Според сп. "Billboard" роднините и на "Dimebag" Darrell Abbott, и на Vinnie Paul одобряват начинанието. От името на наследниците на втория бе разпространено и изявление по повода, което дава "зелена светлина", но уточнява че турнето не може да се нарича "реюниън". Ето какво гласи съобщението:

Не може да има реюниън на PANTERA без Vinnie и Dime. Все пак, няма по-добър начин да се отбележи и почете тяхното наследство от това да се даде музиката на PANTERA директно на феновете. За нас е чест, че Charlie и Zakk, техни много добри приятели и музикални братя, ще бъдат на една сцена с Philip и Rex, за да отприщят силата на PANTERA на живо по целия свят.

 

abbott brothers



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 1.12.2022 20:34:33 отговори + 3 1
Колкото повече слушам Пантера, толкова повече си давам сметка, че от CFH до края на съществуването си бандата е това, което са Хайди Клум и Клаудия Шифър на модния подиум, но Пантера са на метал сцената!
Зак е най-подходящ за китарист, ала аз бих се израдвал повече на Кери Кинг. Лични предпочитания.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 1.12.2022 09:30:25 отговори + 15 0
Радвам се да чуя, че близките на двамата братя одобряват начинанието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оппааа 1.12.2022 09:29:03 отговори + 14 0
Естествено ,че без големите братя ,които създадоха тази велика метъл банда ,няма да е точно ПантерА ,за жалост . Но ще е хубав трибют ,към феновете по целия свят ,към братята ,и към метъл жанра ! Не е случайно ,че точно Зак и Чарли са в този състав сега . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".