Пълни детайли за "The Mandrake Project" на Bruce Dickinson

1 дек 2023, 16:26 ч. 1642 / 41 0
пред./следв.

   Станаха ясни и пълните подробности за новия самостоятелен албум на вокалиста на IRON MAIDEN Bruce Dickinson "The Mandrake Project". Той ще излезе на 1 март 2024 г. чрез "BMG". Съавтор на част от материала и продуцент е дългогодишният сътрудник на певеца Roy Z.

   Творбата ще се предлага в най-различни формати и варианти, вкл. с комикс, част от илюстрациите на който може да се видят във видеоклипа "Afterglow of Ragnarok". "Сирената" коментира, че това не е просто албум, а цялостна многопластова история. Траклист:

01. Afterglow Of Ragnarok
02. Many Doors To Hell
03. Rain On The Graves
04. Resurrection Men
05. Fingers In The Wounds
06. Eternity Has Failed
07. Mistress Of Mercy
08. Face In The Mirror
09. Shadow Of The Gods
10. Sonata (Immortal Beloved)

   На 16 юли очакваме Bruce Dickinson за соло концерт в София, част от лайв поредицата "Sofia Solid". Мястото на събитието е "Arena Sofia" (Колодрума).

 

 

the mandrake project artwork

bruce dickinson 2024 - the mandrake project cover

bruce dickinson

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".