Steve Tucker създава дет метъл супергрупата MALEFIC THRONE

15 окт 2021, 09:02 ч. 902 / 6 1
пред./следв.

   MALEFIC THRONE е името на нова американска дет метъл супергрупа с участието на вокалиста/басист Steve Tucker (MORBID ANGEL, WARFATHER), китариста Gene Palubicki (PERDITION TEMPLE, ANGELCORPSE, BLASPHEMIC CRUELTY) и барабаниста John Longstreth (ORIGIN, HATE ETERNAL, ex-ANGELCORPSE).

   Бандата вече има договор с "Hells Headbangers" за издаването на дебютното си EP, което ще се появи през следващата година. Мини-дискът ще носи заглавието "Malefic Throne" и ще се предлага на CD, винил и аудиокасета. По-долу може да чуете една от песните в предстоящото издание - "Deciding the Hierarchy".

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеню 15.10.2021 13:35:38 отговори + 5 1
Щом и Джийн е замесен, няма как да е слабо! Този човек свири в стила на Морбид Ейнджъл много по-убедително от самите Морбид Ейнджъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".