THE PINEAPPLE THIEF с концерт в София на 2 февруари 2022 г.

14 окт 2021, 09:27 ч. 1012 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

THE PINEAPPLE THIEF с концерт в София на 2 февруари 2022

Британската прогресив банда ще свири в клуб Joy Station

Една от водещите експериментални европейски рок банди ще посети страната ни в началото на следващата година. Визитата на THE PINEAPPLE THIEF на 2 февруари в клуб Joy Station е по покана на Loud Concerts и ще се осъществи с подкрепата на застрахователен брокер I & G Brokers. Датата в нашата страна е част от отложеното в началото на тази година европейското турне на бандата в подкрепа на издадения през септември 2020 година тринадесети студиен албум Versions Of The Truth.

Билетите за концерта на THE PINEAPPLE THIEF са в продажба от днес, 14 октомври, в мрежата на Еventim и партньорите им в цялата страна. Цената на билетите е 45 лв., а в деня на концерта ще бъде 55 лева.

Всеки фен може да използва и опциите на Eventim, които дават възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона.

След броени дни, на 22 октомври, Bruce Soord (вокали, китара, композштор), Gavin Harrison (ударни), Jon Sykes (бас), Steve Kitch (клавирни) ще издадат на различни формати Nothing But The Truth. Екстравагантното изпълнение бе записано на живо по време на пандемичната обстановка през месец април. Това е своеобразен подарък за многобройните фенове на бандата, някои от които са имали и възможността да се докоснат до хипнотизиращите концертни изяви на бандата по време на последните им разпродадени турнета.

Bruce Soord обяснява: “The Pineapple Thief еднакво обичат да свирят в студио и на живо, затова бяхме много разочаровани, че не можем да тръгнем на турне и да представим на живо за всички новия си албум “Versions Of The Truth”. Затова възможността да запишем този филм при настоящите обстоятелства беше безценно преживяване!“

Концертът на 2 февруари в клуб Joy Station, който ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването, е с начало 20 часа.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Козел 21.10.2021 21:28:00 отговори + 1 0
Чакаме да се отложи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 14.10.2021 11:53:13 отговори + 0 2
Ние пък ще сме в Миxtape5 m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hacks 14.10.2021 10:48:36 отговори + 0 1
Точно "Versions of the Truth" е слабичък албум, но най-малкото Гавин Харисън си заслужава да се види на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 14.10.2021 11:18:00 + 0 1
На мен пък ми е сред любимите им албуми. Супер новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".