AEROSMITH прекратяват обиколката "Peace Out" и няма да правят повече турнета

3 авг 2024, 08:51 ч. 4874 / 21 3
пред./следв.

   Американските рок легенди AEROSMITH започнаха прощалното си турне "Peace Out" през септември 2023 г. Малко след това групата отложи датите за тази година след възникнал проблем с гласните струни на 76-годишния фронтмен Steven Tyler по време на концерт.

   Става ясно, че певецът няма да може да се възстанови напълно и така бандата взима трудното решение да не прави турнета повече изобщо. Притежателите на билети за оставащите дати от обиколката могат да ги върнат и ще получат обратно парите си от "Ticketmaster".

   И след като няма да видим повече AEROSMITH на живо у нас, ще останем със спомена за гостуването им в София през 2014 г. Ето официалното им изявление:

През 1970 г. искрата на вдъхновението се превръща в AEROSMITH. Благодарение на вас, нашата синя армия, тази искра пламна и продължава да гори вече повече от пет десетилетия. Някои от вас са с нас от самото начало, а всички вие сте причината да влезем в историята на рокендрола. За нас беше чест, че музиката ни стана част от вашия живот. Във всеки клуб, на всяко мащабно турне и в големи и лични моменти вие ни дадохте място в саундтрака на живота си.

Винаги сме искали да ви отвеем по време на изпълнение. Както знаете, гласът на Steven е инструмент като никой друг. Той прекара месеци наред в неуморна работа, за да върне гласа си такъв, какъвто беше преди травмата. Виждали сме как се бори, въпреки че до него е най-добрият медицински екип. За съжаление е ясно, че пълното възстановяване от гласовата му травма не е възможно. Взехме сърцераздирателно и трудно, но необходимо решение - като братя - да се оттеглим от турнетата.

Неизразимо сме благодарни на всички, които тръгнаха на път с нас за последен път. Благодарни сме на нашия експертен тим, на нашия невероятен екип и на хилядите талантливи хора, които направиха възможни нашите исторически турнета. И накрая благодарим на вас - най-добрите фенове на планетата Земя. Пускайте музиката ни силно, сега и винаги. Dream On. Вие сбъднахте нашите мечти.

 

aerosmith

още за:

AerosmithSteven Tyler


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 12.08.2024 23:12:08 отговори + 11 0
Тормозят хората? Някой те задължава да ходиш на тези концерти или какво? Не само тебе де - всички хора, които ходят, ги задължава или принуждава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 13.08.2024 22:49:49 + 0 7
Гилън не може да пее и точка! Пърпъл са е.ахти скапаната група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 12.08.2024 20:20:32 отговори + 2 10
То и Гилън не може да пее и то още от преди 20 години, ама Пърпъл още тормозят хората с неспирни турнета и концерти...
Жалко за Аеросмит - готина банда са!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".