ANNIHILATOR ще издадат новия си албум на 16 април

2 фев 2007, 17:23 ч. 99 / 1 3
пред./следв.
"SPV Records" определиха 16 април за дата на издаване в Европа на новия албум на ANNIHILATOR, озаглавен "Metal". Десетте парчета в него са записани от Jeff Waters - китара, бас и вокали в една от песните, Mike Mangini - ударни и Dave Padden - вокали. В творбата участие ще имат и редица известни гост-музиканти, чиито имена Waters ще разкрие на по-късен етап. През април ANNIHILATOR ще започнат и голямо европейско турне с над 40 дати, което ще обхване държави като Германия, Англия, Белгия, Холандия, Финландия, Швеция, Дания, Австрия, Италия и Франция.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


akne_and_komedons 3.02.2007 11:36:55 отговори + 0 0
You can't hold me down forever
what doesn't kill me makes me strong
If you can take it, you can make it
I've been to the edge for very loooong!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 2.02.2007 17:43:25 отговори + 0 0
Мдааааа... Миналата година се размина - нали щяха да идват на оня измислен фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 2.02.2007 17:29:00 отговори + 0 0
Промоутъри-помислете върху това турне на Annihilator!!! Крайно време е да докарате тази велика група в България!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".