АТОМ ИНКОГНИТО издават албума "Призраци от миналото" на 1 май

21 апр 2024, 09:39 ч. 270 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В първия ден на месец май 2024 г. Атом Инкогнито пускат втория си албум ["Призраци от миналото"] на бял свят. Предварително загатнат с песните „Се/кунда" и „Винаги по лице", албумът разказва как миналото ни не трябва да ни определя.

Историята на триото започва с трансформация. През 2019 г. групата Artificial Lungs остава в състав Андон Райчев, Иво Нонов и Георги Ковачев, които скоро след това започват да композират албума „Земя" с гост-участието на Виктор Маринов на барабани. Естественото продължение не се случва по план - следват няколко години на безуспешно търсене на постоянен барабанист, а демотивацията почти ги отказва изцяло от идеята.

Въпреки турбуленцията, желанието за създаване на музика надделява и през 2023 г. започват записите на втори албум. Наред с това се заражда идеята за обособяване на този състав като нещо ново, различно и самостоятелно - Атом Инкогнито. През март 2024-та година албумът „Земя" е преиздаден с нова визия, а триото продължава музиката си точно от там, където е приключил първият им албум.

„Призраци от миналото" ще бъде издаден във всички популярни музикални платформи на 01.05.2024.

 

атом инкогнито



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 21.04.2024 16:25:49 отговори + 0 1
Аз виждам едно парче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 21.04.2024 19:34:53 + 1 0
Ами влез им в канала на хората - има още. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gowery 21.04.2024 10:20:20 отговори + 1 1
Страхотни парчета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".