Барабанистът на SLAYER Paul Bostaph ще свири в новия албум на IMPELLITTERI "War Machine"

7 сеп 2024, 09:22 ч. 1406 4
пред./следв.

   Американската хеви метъл банда IMPELLITTERI, с участието на китарния герой Chris Impellitteri и вокалиста Rob Rock, ще издаде нови си студиен албум, първи от шест години насам "War Machine" на 8 ноември чрез "Frontiers Music".

   В записите на материала за творбата участват още басистът James Pulli и барабанистът Paul Bostaph (SLAYER/Kerry King). По-долу ще намерите списъка с песни на бъдещия диск, обложката, както и официалния видеоклип към едно от парчетата. То се казва "Out of My Mind (Heavy Metal)". Траклист:

01. War Machine
02. Out of My Mind (Heavy Metal)
03. Superkingdom
04. Wrathchild
05. What Lies Beneath
06. Hell On Earth
07. Power Grab
08. Beware The Hunter
09. Light It Up
10. Gone Insane
11. Just Another Day

 

impellitteri 2024 - war machine

impellitteri



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ценител 9.09.2024 00:16:57 отговори + 3 0
Звучи чудесно, но чувам рифове и соло, доста повлияни от Burn на Deep Purple... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 8.09.2024 22:51:01 отговори + 4 0
Роб Рок за мен е един от най-добрите вокали в света, уникален глас и страшно недооценена от метъл общността.И неговите албуми до един уникални, тези с Импелитери невероятни и с Аксел Руди Пел най-добрият му албум отново с него.По темата, абсолютно класическо метъл парче, много ударно и ще чакаме да чуем и албума! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen.bg@ 8.09.2024 12:17:38 отговори + 6 0
Определено ,доста обещаващ и много класически метал албум се очертава за тази година. Ще си струва да се изчака до ноември ,няма спор,че това ще е поредният метъл шедьовър на Impellitteri. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 7.09.2024 13:04:13 отговори + 10 0
Много добър избор...
Надявам се новият албум да е все едно Майк Варни го е продуцирал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".