Безплатният "Ozzfest" направи сензация, ред е на спекулациите

8 фев 2007, 10:30 ч. 103 / 3 19
пред./следв.
Както ви съобщихме на 6 февруари, Ozzy и Sharon Osbourne, заедно с компанията "LiveNation", обявиха че тазгодишното издание на "Ozzfest" ще бъде с безплатен вход (прочети). 12-ият поред фестивал започва на 27 юли в Лос Анджелис и ще включва 25 дати.
   На пресконференция по повода Sharon Osbourne обясни това решение с обстоятелството, че всяка година цените на билетите са ставали все по-високи заради нарастващите хонорари на групите и така е трябвало да бъде и сега. Но след като децата свалят музика безплатно от Интернет, защо и да не ходят на безплатни концерти, при положение че не разполагат с много средства. Същевременно, на участващите банди няма да бъдат плащани хонорари, но те са окуражавани да правят концерти в свободните дни, за които могат да получат адекватно заплащане.

   Скоро след това започнаха и анализи в пресата, налагащи извода че "безплатният фестивал не е безплатен". Според списанието "College Music Journal" твърдението, че цените на билетите се покачвали заради изискванията на бандите са учудващи, тъй като според анонимни източници самата Sharon е прибирала до 75 000 USD от новоизгряващите групи за възможността да свирят на втора сцена на фестивала. Същевременно по неофициални данни промоутърите "LiveNation" са претърпули загуба от 1,5 млн. USD от миналогодишното издание на "Ozzfest". От своя страна мисис Osbourne планира да компенсира липсата на входна такса на "Ozzfest 2007" с привличането на по-големи спонсори, както и обогатявайки възможностите за развлечения и търговия на територията на фестивала.
   Малко по-късно в интервю Sharon заявява, че "Ozzfest 2006" за малко не е бил фатален. Хонорарът на SYSTEM OF A DOWN от 325 000 USD на концерт почти е докарал фестивала до банкрут. "Сега те си взимат почивка, след като ние им платихме толкова много, а ние трябва да продължим да работим. Няма да направя това отново."

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sdm_korn 19.02.2007 14:38:15 отговори + 0 0
Вие всички явно сте щели да ходите на OZZFEST,a колкото до това кои са SYSTEM OF A DOWN?Ами там е Америка.Tam ce питат "kво е тва black u death metal"!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ed HUNTER 16.02.2007 15:59:35 отговори + 0 0
SHARON е алчна,гадна джунджула Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 18:23:20 отговори + 0 0
Ей Тролче бил съм на Озфест 2004.Няма такса за паркинг.Можеш да си паркираш колата в близост до мястото на събитието.Бирата си е скъпичка - 7$.Обаче съм сигурен, че ти повече от половин не можеш да изпиеш!Ако искаш и пари да ти дават да отидеш на концерта - туй да не ти е чалга заведение с безплатна водка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трола 11.02.2007 11:48:38 отговори + 0 0
Мдаа, Баба Шерън не може да понесе идеята че Сабат ще са на турне с Дио и гледа всячески да ги подлее. Независимо от това, каквито и да ги върти и суче, никой стар фен няма да отиде да и гледа тъпия Озфест и да пропусне да види Хевън и Хел с Дио!

И изобщо какво значи "безплатен" след като паркинга сигурно пак ще е $50 и шибаната разводнена бира по $10 за 250 милилитрова чашка - егати "безплатното" !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.02.2007 16:30:59 отговори + 0 0
Абе digimortal или каквото си там от БЛАГОЕВГРАД - ама пич ти просто не си наред.Въобще не мислех да тикоментирам глупостите за фалшиви фалцетчета и фенството ти към нещо , на което си си удрял първите чекии . Само ще ти препоръчам да отидеш при специалист - жичкаджия и да оправи връзката между главния мозък и останалите части от тялото , ако евентуално то все още си е на мястото поради невероятната македонска кръв...Баси паплачта крачи по земята... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2007 13:46:50 отговори + 0 0
едно не мога да разбера? - всяка година цените се качвали, трябвало и тази да е така, а не можело вече... ами, драга Шарънке, кво ше правите догодина? - или няма Озфест, или пак без пари трябва да е. Ама силно се съмнявам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 10.02.2007 10:11:25 отговори + 0 0
ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕЕЕЕ!!! КАК ЩЕ СЛУШАМ МЕЙДЪН! Малеее, срам, трябва да ми се извините публично-хахаха. И Озито толкова ме засяга.Просто кучката е уникално гадна. И с Manowar да го беше направила пак щеше да е точно толкова тъпо. Винаги взимам отношение по темите за Ози, ама го правя от симпатия към пича. Някак си ми е жал за него-не може да пее, не може да си пусне ТВ-то (това го имаше в един епизод на The Osbournes), не му дават да друса и да пие, ходи на солфеж и фитнес без никакъв резултат и 100% половия му живот е отишъл на кино преди 20-ина години, след като е заченал дебелото синче. Макар че като гледам и децата му колко са гадни и грозни, може кучката да се е чифтосала с някой друг чичко. И а сега де! Точно там е загадката-откъде на къде това посмешище ни е симпатичен на всички, в т.ч. и на мен!? Само не ме карайте да слушам песните му...И да гледам жена му... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 10.02.2007 08:33:00 отговори + 0 0
Това нещо Ози Озбърн наистина е срам за музиката.Явно MAIDEN са засегнали доста народ,и слушащтите смешника още сънуват кошмари.На това семейство трябва да им бъдат забранени всякакви публични прояви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimortal 9.02.2007 16:15:20 отговори + 0 0
Moмчета, искрено ме забавлявате))
Първо към по-прежде говорившия:
Да, в Благоевград сме доста зли, и това го отдавам на горещата македонска кръв!!!
А на Фели: Прав си пич, това Менса да не би да е нещо за ядене? От време оно слушам Блек Сабат(някъде от началото на 80-те)и трудно мога да понеса нападките към ОЗИ от вашия идол - фалшивия фалцетен герой Брус дикенсън.За хората, които с в час със скандала, трябва да е ясно, че скандала беше инспириран тъкмо от ФФГ, а не от Шерън ОЗБЪРН, права е жената да си защитава мъжа при положение,че е наречен публично, цитирам:" посмешище, олигофрен, срам за музиката"
Да, тези думи бяха изречени от устата на вашия любимец
или по-известен с прозвището ФАЛШИВ ФАЛЦЕТЕН ГЕРОЙ.
Няма причина да уважавам такива измислени герои накърнили достойството на единствената легенда в съвременната музика, каквато е ОЗИ !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 9.02.2007 14:04:49 отговори + 0 0
@digimortal: Член съм на Менса, ако знаеш какво е това. И тук хейтъри няма, просто не ни харесва кучката, не Ози. А в "звездната фамилия" звезда има право да е само той! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Към Digimortal 9.02.2007 00:39:56 отговори + 0 0
Аз мисля,че ти си един доста ЗЪЛ благовградцки македонец.С бая КОФТИ характер,като самите тризначки от "BIG BROTHER".Па нищо чудно да си им там някакъв техен братовчет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimortal 8.02.2007 20:38:49 отговори + 0 0
Прави ми впечатление, че доста от хората тук, просто си убиват времето като пишат глупости.
Незнам дали Озбърн са тъпи, но хейтърчетата, които плювят по звездната фамилия със сигурност не се отличават с особен интелект.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

$@%#&?!? 8.02.2007 19:07:41 отговори + 0 0
Начи тая Шарън е голяма мръсница!!! Така излиза от коментарите написани до тук.Значи тя е един мошенк,който лъже и продължава да лъже хората около нея.Брееееййййй кофти жена бе мамка му............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2007 16:51:32 отговори + 0 0
Ози в едно интервю разправяше как преди 15-20 години бил яко надрусан и решил да убие Шарън... ама не го е направил и сега и той всички около жена му си плащат.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2007 15:49:16 отговори + 0 0
безплатен обяд няма..... шундата няма да остане на червено... шъ съ налапа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 8.02.2007 15:16:02 отговори + 0 0
System of a Down са онези четирима пичове, които взимат по $325 000 на концерт от тъпите Озбърн. Кое точно не е ясно?! И на тази пача не й вярвам-ще ги изсере някакви, тя обича да сере-нали имаше една такава впечатляваща новина тук. Еййй, няма да му дойде акъла на горкия Ози и да се разведе, ейййй! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2007 13:58:28 отговори + 0 0
Sharon is a bitch. SOAD *** ***. Това е моя коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2007 12:09:23 отговори + 0 0
Ахахахааха!!! Ами да не канят SOAD! Ахахаахха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dead 8.02.2007 10:39:07 отговори + 0 0
Абе стига с тия номера, безплатни неща няма. И какви са тия System of a Down??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".