Билетите за първите два концерта на LINKIN PARK през този месец са изкупени за по-малко от час

8 сеп 2024, 09:26 ч. 4164 6
пред./следв.

   Според фен сайта на LINKIN PARK "Linkin Park Live" билетите за концерта на групата на 11 септември в Лос Анджелис и на 16 септември в Ню Йорк са били напълно разпроданени в рамките на по-малко от един час. Продажбата започна вчера, 7 септември, а за фен клуба на бандата - ден по-рано. На двата лайва LINKIN PARK ще свирят на специална сцена с видимост на 360 градуса.

   Както ви съобщихме, LINKIN PARK обявиха изненадващ реюниън с вокалистката Emily Armstrong и ще издадат албума "From Zero" преди края на година. В събирането на групата участват оригиналните членове Mike Shinoda, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell и Joe Hahn, както и барабанистът Colin Brittain.

   В съвсем скорошно интервю Shinoda разкрива, че барабанистът и един от основателите на бандата Rob Bourdon е уведомил останалите музиканти, че не би участвал в бъдещи дейности на LP още преди 2-3 години и те са разбрали и приели това.

   В други новини, китаристът Brad Delson разпространи изявление, че няма да участва в турнето на LINKIN PARK. Негов заместник е Alex Feder, за когото Brad не пести суперлативи.

 

linkin park 2024



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мани 11.09.2024 21:25:22 отговори + 0 0
Със сцентиложката, защитничка на изнасилвачи предпочитам нито да ги виждам, нито да ги чувам. Гледал съм ги навреме с Честър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дъртия 8.09.2024 14:32:40 отговори + 3 5
Това е епидемия (в лошия смисъл) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ддд 8.09.2024 10:45:12 отговори + 2 10
Трибют бандата Hybrid theory е 100 пъти по добра от тях. Може да видите в нета концерт. Вокалиста е 1:1 с Честър по визия и глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 8.09.2024 20:18:30 + 11 2
Ако са искали са щели да намерят вокал който да е 1:1 с Честър, искат ново начало за групата, а мадамата е със супер глас ( въпреки всички проблеми с нея) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 9.09.2024 11:39:08 + 3 2
Трибют бандите са зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.09.2024 11:46:37 + 2 0
тука също имаме трибют, даже маняка си е турил татуировки като на честър, лол Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".