BLITZKRIEG издават нов албум през септември, слушайте сингъла "The Spider"

7 юли 2024, 08:26 ч. 285 / 2 1
пред./следв.

   NWOBHM легендите BLITZKRIEG ще издадат новия си студиен албум на 6 септември чрез "Mighty Music". Творбата ще бъде едноименна. В петък, 5 юли, се появи първият дигитален сингъл от бъдещия диск. Песента се казва "The Spider". Може да я слушате онлайн чрез плейъра по-долу, както и да видите обложката на диска.

   Настоящият състав на групата включва Brian Ross - вокали, Nick Jennison - китара/вокали, Alan Ross - китара/вокали, Liam Ferguson - бас и Matthew Graham - барабани.

 

blitzkrieg 2024 album

blitzkrieg band

още за:

Blitzkrieg


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 7.07.2024 21:52:36 отговори + 6 0
Банди като Blitzkrieg...Satan и производните им като Pariah,Blind Fury като последните две имат кратко съществуване са такива нешлифовани диаманти които не само връщат усмивки но и те вкарват в един свят на ценители и познавачи на непознатото...
Груби,първични,истински...
Да,не са толкова музикално технични но са искрено богати в страстта си към изкуството....Към музиката като средство за себеизразяване и като за една общност от себеподобни...Карат ни да се чувстваме като едно цяло...Не сме духовни просяци все пак...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".