Чуйте новата песен на MOTLEY CRUE "Cancelled"

5 окт 2024, 11:04 ч. 222 0
пред./следв.

   Американските хард/глем рок/хеви метъл легенди MOTLEY CRUE издадоха новото си EP "Cancelled" вчера, 4 октомври. Заглавната песен е ново парче, което може да чуете по-долу. Освен него са включени кавърът на класиката на BEASTIE BOYS "(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)" и излязлото през април парче "Dogs of War".

   И трите композиции са записани през април 2023 г. с дългогодишния продуцент на групата Bob Rock. Музикантите коментират, че чувството да се върнат в студиото е било страхотно. И са радостни, че това, което е започнало като няколко демо песни, се е превърнало в EP.

   Траклист:

01. Cancelled (Tommy Lee, Nikki Sixx, John Lowery)
02. Dogs Of War (Tommy Lee, Nikki Sixx, John Lowery)
03. Fight For Your Right (Adam Horovitz, Rick Rubin, Adam Yauch)

 

motley crue

още за:

Motley Crue


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".