Чуйте преработената версия на Paul Di'Anno на "Wrathchild" на IRON MAIDEN

13 сеп 2024, 15:48 ч. 342 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno ще издаде сборния албум "The Book of the Beast" на 27 септември чрез "Conquest Music". Заглавието ще се предлага на двоен винил и CD/DVD и ще включва неиздавани парчета, както и "внимателно подбрани" песни от кариерата на Di'Anno. Сред последните са и две песни от албумите на "Девиците" с вокалиста - "Remember Tomorrow" и "Wrathchild". В тях ще участват и именити гост-вокалисти - Tony Martin (BLACK SABBATH), ZP Theart (DRAGONFORCE), плюс Lidya Balaban (CROWLEY).

   По-долу може да слушате новата версия на класиката на IRON MAIDEN "Wrathchild". Специален гост в нея е ZP Theart (DRAGONFORCE).

 

paul di'anno

още за:

Paul Di'anno


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".