Дъщерята на Steve Harris Faye се омъжи за сина на Ronnie Wood Tyrone

28 юли 2024, 09:00 ч. 795 / 7 2
пред./следв.

   Родовете на двама големи музиканти от групи, които са живи легенди - IRON MAIDEN и THE ROLLING STONES, са вече близко свързани.

   Faye Harris, дъщеря на басиста на "Девиците" Steve Harris се е омъжила за сина на китариста на "Търкалящите се камъни" Ronnie WoodTyrone Wood. Церемонията се е състояла на 26 юли в Лондон, Англия. Само около 30 близки роднини и приятели са присъствали.

   Tyrone и Faye обявиха публично връзката си през 2022 г. През 2023-а от първия дойде предложението за брак. И двамата бележити татковци имат по шест деца. Но докато при Steve Harris те са от един брак, Ronnie Wood се е женил три пъти.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Oxoboxo 28.07.2024 16:17:24 отговори + 15 0
по 6 деца имат и двамата... евала!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Амадор 29.07.2024 13:31:15 + 0 4
Голямо геройство няма що Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".