Dave Mustaine разкрива във "Фрактура" с кои гост-вокалисти би искал да запише албум на MEGADETH

13 сеп 2024, 07:51 ч. 563 2
пред./следв.

   На 15 септември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на HAMMERFALL, DARK TRANQUILLITY, NIGHTWISH и TESSERACT.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Dave Mustaine (MEGADETH) и ще бъде припомнено какви истории разказаха BLEED FROM WITHIN за българските си фенове. Фронтменът на американската траш метъл банда споделя на чие мнение вярва безрезервно за музиката си, кое е най-трудното решение, което е взимал досега в кариерата си, и за какво най-често лъжат музикантите. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa SKID ROW и репортаж от френския "Hellfest".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c LAMB OF GOD, ще видят как STATE OF MINE правят кавър на Coolio, класическата песен ще бъде на SEPULTURA, в "Exotic" ще бъдат представени BLIZZARD HUNTER, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на MOLOTOV в България през 2008 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Marilyn Manson, STRATOVARIUS, PAPA ROACH, BEHEMOTH, JINJER, Jerry Cantrell, ОРЕНДЪ, NASTY и Bryan Adams също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.
 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

vasko & dave mustaine



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 14.09.2024 09:57:58 отговори + 1 0
Явно е било за добро , че са се скарали с Хетфийлд и са го изгонили от МетаЛЛика. За да се кефим и на МегадеТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 13.09.2024 09:57:00 отговори + 11 1
А днес Мега Дейв е и рожденник! Да е жив и здрав, да ни радва още много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".