Детайли за новия диск на BLACK COUNTRY COMMUNION "V", вижте лирик-видеото "Stay Free"

2 мар 2024, 09:11 ч. 1017 / 35 0
пред./следв.

   Супергрупата BLACK COUNTRY COMMUNION, с участието на Glenn Hughes (DEEP PURPLE, THE DEAD DAISIES), Joe Bonamassa, Jason Bonham (LED ZEPPELIN) и Derek Sherinian (DREAM THEATER, Alice Cooper, Billy Idol), определи "V" за заглавие на петия си дългосвирещ албум, който ще излезе на 14 юни.

   Материалът е продуциран от дългогодишния сътрудник на бандата Kevin Shirley и е "монументална нова глава" в историята на групата. По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официално лирик-видео към първия сингъл - "Stay Free". Траклист:

01. Enlighten
02. Stay Free
03. Red Sun
04. Restless
05. Letting Go
06. Skyway
07. You're Not Alone
08. Love And Faith
09. Too Far Gone
10. The Open Road

 

black country communion 2024 - V

black country communion



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".