DIMHOLT потвърждават за "Wretched Feast 2024"

3 юли 2024, 14:26 ч. 364 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Настъпи момента да обявим групата, която ще излезе на сцената на Wretched Feast vol.2 в Бургас преди румънците Saddayah!

И тази година няма да пропуснем да се докоснем до вледеняващите блек метъл хармонии благодарение на ветераните в жанра Dimholt! Те ще изпълнят смразяващ сет, с който ще ни изпратят да се полутаме из тъмните и мразовити дебри на съзнанието ни.

Познати на метъл феновете повече от 20 години те имат издадени два дългосвирещи албума, като предстои да бъде издаден и трети такъв, както и многобройни участия в страната и чужбина. Част от групите, с които са поделяли една сцена са Cradle Of Filth, Asagraum, Inferno, Vrani Volosa, Diabless (ex-Frozen Shit), Azzrakgar, The Revenge Project, Claymore, Dark Inversion, Act Of Grotesque, Belgarath и много други.

Текущ състав:

Woundheir: Вокали
Асен: Китари
Румен: Китари
Явор: Бас
Станимир: Барабани

Предстоят още изненади, така че следете за новини!

 

dimholt band



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".