Днес излиза "Somewhere Far Beyond Revisited" на BLIND GUARDIAN, чуйте го

2 авг 2024, 07:00 ч. 715 / 27 7
пред./следв.

   Германските "бардове" BLIND GUARDIAN издават презаписана версия на класическия си четвърти албум от 1992 г. "Somewhere Far Beyond", който води до големия им пробив в света на метъла.

   "Somewhere Far Beyond Revisited" е записан през 2022-ра и 2023-а и излиза днес, 2 август, едновременно със завръщането на групата на фестивала "Wacken Open Air".

   Чрез плейъра по-долу може да слушате онлайн 10-те композиции от творбата в обновените им версии:

 

blind guardian

още за:

Blind Guardian


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bard 2.08.2024 16:40:24 отговори + 3 1
Лично пък според мен този запис е в много отношения по-добър от оригинала. Също така Ханзи звучи не по-малко добре, ако не дори и по-добре в много отношения…. Определено ще си го купя! Продукцията и ваксината са също на доста по-високо ниво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.08.2024 09:58:44 отговори + 12 0
Абсолютно ненужно и много дразнещо и разочароващо, като чуеш как Ханзи се 'пъне', ама нещо не му идва отвътре. Чувството, де.
Разбирам, група, която е сменила вокалиста си да прави такива записи, най-малкото, като тренировка за концертите, но тия защо го правят, не знам. Преди време издадоха ремиксирана версия, която е по-разбираемо, но това е пълна глупост. Няма смисъл. Или Ханзи верно си живее в свой свят и няма представа какво се случва около него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петроханко Брат 2.08.2024 13:06:54 + 0 0
Причините са продажби, продажби, продажби и пак продажби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.08.2024 13:42:12 + 1 1
Това е ясно, но като чуя песен от това издание и не ми хареса, как да си го купя. Ясно е, че има фенове, които си купуват всяко издание, но колко са такива и струва ли си усилията на групата и разходите на фирмата-издател. Това е най-якият албум на БГ, но този презапис е пълна глупост. Ако БГ са го направили са собствено удоволствие, ОК, но не се е получило по-добро от оригинала и най-вече вокалите, а те са много, много важни, всичко отива на кино, ако не ти харесват вокалите на дадена група, не само за БГ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bard 2.08.2024 16:42:59 + 0 0
Защо Ханзи да се “пъне”. И високите и ниските ги покрива без проблем, дори на места е по-брутален от оригинала и се раздава повече. Нещо не схващам, честно? Или просто носталгия ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.08.2024 19:09:29 + 0 0
Пъне се в смисъл, че се опутва да пее с чувството от едно време, но просто не се получава. Звучи изкуствено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил 2.08.2024 20:54:23 + 0 0
Sensei спри да рефрешваш страницата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".