Днес излиза "Time II" на WINTERSUN, чуйте го

30 авг 2024, 08:31 ч. 439 / 138 7
пред./следв.

   Дългоочакваният нов албум на WINTERSUN "Time II" излиза днес, 30 август, чрез "Nuclear Blast Records". Лидерът на бандата Jari Maenpaa коментира, че творбата е "епично пътешествие от светлина към мрак и обратно към светлина, в което се изследват Вселената и енергията и контрастират тъмни буреносни пейзажи със спокойни и красиви градини с цъфнали череши и мъгливи, заснежени планини, които ще ви оставят без дъх".

   В композициите ще могат да бъдат чути големи оркестрални пасажи и хорове, "украсени" с древни музикални инструменти и "бляскави синтезатори". Може да слушате целия диск онлайн чрез плейъра по-долу:

 

wintersun

още за:

Wintersun


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


300iq 5.09.2024 13:13:07 отговори + 2 0
Според мен Jari отдавна изпусна момента да издаде този албум, то не бяха изгорели компютри, липса на апаратура и какви ли не други пречки. Сега вече издаването му няма особено значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dark 4.09.2024 12:14:18 отговори + 1 0
Не съм впечатлена изобщо. След блестящия Forest season очаквах много повече. На мен лично ми е леко посредствен, дори Time I е по-впечатляващ. Голямо чакане, голяма реклама, голямо нещо и накрая.... нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dark 4.09.2024 12:15:39 + 0 0
Да подчертая, че критиците се изказаха много положително, но това не и повлия на мнението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ohoboho 2.09.2024 11:47:09 отговори + 1 0
егати и бозавата музика.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 30.08.2024 23:35:45 отговори + 1 0
И албум бозица да е ... Случва се . Ма да дойдат на живо.2017 мина и се забрави трябва пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 30.08.2024 19:32:00 отговори + 2 0
Не е лош албумът, даже си е направо добър на фона на заливащата ни нискокачествена музика.
Проблемът е, че ми звучи като Б - страна на Time I. Има си моментите, но много повече ги няма, в сравнение с парчетата от 2012 г.
Качеството на звука е добро, а аз слушам на доста високо ниво апаратура. Предполагам, че от диск ще е още по-добро, отколкото но Spotify.
Много ми е интересно, дали Кай Хахто е записал ударните, или Яри ги е програмирал, както направи в The Forest Season.
Като цяло, бива. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Разбирач 30.08.2024 12:34:27 отговори + 8 0
Половината албум пълнежи и пасажи, другата някакви откачени бластбийтове и какафонии и направо тотален мармалад. Изобщо не чувам какво се случва, а слушалките ми са над 400 лв с предусилватели дакове и усилватели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".