Фестивал "Varna Breeze By Exit" между 16-18 август

17 юли 2024, 11:06 ч. 2275 / 17 7
пред./следв.

   Световноизвестният сръбски фестивал "Exit" ще има пилотно българско издание във Варна следващия месец. Събитието "Varna Breeze By Exit" ще се проведе между 16-18 август на все още неуточнено (или непосочено) място в Морската столица на България.

   Информацията е от обществена поръчка с прогнозна стойност от близо 300 хил. лева без ДДС на местната община, съобщава Moreto.net и допълва с думите на директора и основател на фестивала "Exit" Душан Ковачевич: "Щастлив съм да обявя сътрудничеството на два фестивала, в Нови Сад и в България. Догодина фестивалът ще е голям, а тази година двата града се побратимихме."

   Основните музикални стилове на "Varna Breeze By Exit" ще бъдат поп, рок, хип-хоп, етно и електронна музика. Въпреки че остава по-малко от месец, не се посочват и имена на участващи в събитието изпълнители и групи.

 

exit festival



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 18.07.2024 16:36:06 отговори + 0 0
Гошо, за снимки с децата или без децата питаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо 18.07.2024 16:18:38 отговори + 0 0
Ще има ли снимки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.07.2024 13:20:10 отговори + 0 1
Всяка новина за концерт/фестивал на чуждестранна група във Варна, много ще ме усъмни. След онова нещо наречено Monsters of Rock, нямам капчица вяра да се проведе фест там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 17.07.2024 14:23:02 + 2 2
Monsters Of Rock първо беше обявен за Каварна. След това нямаше да се проведе независимо в кой град бяха казали, че ще проведе.
Или ти вярваш, че кметът на Варна го е провалил?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 17.07.2024 15:13:32 + 5 0
И защо така?
През 2019-а имаше фестивал Варна Рок с участието на WASP, Rage, Avantasia, Destruction и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.07.2024 15:58:33 + 2 0
@даскал, колкото и да ми беше неприятен кметът, точно той хич няма за какво да го обвинявам. Сами си бяхме виновно, тъй като сериозните концерти тепърва навлизаха и имахме още наивни представи за нещата, че едни идващи от Германия да ни излъжат
@Сокол, прав си, имаше 2 или 3 издания на този фест, като на едното беше на ръба да не се проведе, тъй като не бяха изпълнени минималните изисквания на Nightwish. Бях го забравил
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 17.07.2024 12:06:21 отговори + 3 0
Не е за първа година. По-миналото лято имаш Exit на плаж Перла. Преди година също са правени съвместни събития между България и Exit, те отдавна търсят пазар у нас, още от времето на Spirit of Burgas Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".