Гледайте новото лирик-видео NIGHTWISH "An Ocean of Strange Islands"

10 сеп 2024, 16:55 ч. 1700 13
пред./следв.

   Както знаете, финландските симфометъл легенди NIGHTWISH ще издадат новия си дългосвирещ студиен албум "Yesterwynde" на 20 септември. Дискът ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast". Творбата ще бъде десета поред в дискографията на бандата. Саунд-инженер е Tero Kinnunen. Миксирането е поверено на Mikko Karmila, а мастерирането на Mika Jussila.

   Текущо ви съобщаваме подробности за бъдещия диск. Поредният сингъл от него е композицията "An Ocean of Strange Islands". Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към песента. Траклист:

01. Yesterwynde
02. An Ocean Of Strange Islands
03. The Antikythera Mechanism
04. The Day Of...
05. Perfume Of The Timeless
06. Sway
07. The Children Of 'Ata
08. Something Whispered Follow Me
09. Spider Silk
10. Hiraeth
11. The Weave
12. Lanternlight

 

nightwish

още за:

Nightwish


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jukksel Kadrinen 12.09.2024 07:20:51 отговори + 1 5
Nightwish много ми напомнят на The Simpsons. Почнаха гениално, но от години са негледаеми, въпреки това тъпчат наоред и все се намира някой да ги консумира без да знае защо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 11.09.2024 15:13:53 отговори + 6 1
Флоор има хубав глас, но песента е пълна скука. Всъщност албумите им са все повече неслушаеми. Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 11.09.2024 09:59:21 отговори + 9 2
След по-предния албум очакванията ми за предния бяха ниски и се оправдаха. Сега вече нямам никакви очаквания. Найтуиш обаче до тук ми разбиха и никаквите очаквания- трите песни са израз на пълно творческо безсилие на Холопайнен. Флоор явно може да пее отлично, но начина по който и ползват гласа в Найтуиш е допълнителна причина да не им се получава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 11.09.2024 10:46:23 + 6 1
Казвам следното с ирония . Който разбира - разбира…И аз още чакам втори Master Of Puppets и втори Powerslave . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 11.09.2024 12:00:53 + 3 1
Подписвам се под всяка дума. Толкова не-хващаща вокална линия не й се е случвало да пее изобщо в кариерата си досега, а е на сцената от 2001 официално. Дори в оная боза на Тимо Толки звучеше по-добре, а това си беше разгул на безидейността.
Да си пише самостоятелните неща, или да издава нещо с Йорн Виго Лофстад, че това си е загробване на талант тука.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мечатател 11.09.2024 14:28:05 + 1 1
Така е - на идейно ниво куцат нещата. На него явно фокусът не му е Найтуиш, а онзи проект с жена му и Трой. И с тях отива на турне, а Найтуиш - пауза. Според мен е прегрял, криза на средната възраст и ето го резултата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 11.09.2024 17:51:59 + 1 2
Tuomas най-добре да работи с останалите по нов албум на Darkwoods My Bethtroted- получи им се трепач. Да се захваща за блечец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мечатател 11.09.2024 18:52:31 + 1 2
Така е - на идейно ниво куцат нещата. На него явно фокусът не му е Найтуиш, а онзи проект с жена му и Трой. И с тях отива на турне, а Найтуиш - пауза. Според мен е прегрял, криза на средната възраст и ето го резултата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 11.09.2024 05:22:02 отговори + 4 2
Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 11.09.2024 00:54:23 отговори + 9 4
Според мен идеята на микса на този албум е цялата група да звучи като част от симфоничен оркестър. На мен лично ми харесва. Фрор няма какво да доказва. Всички знаят, че е невероятна. Не случайно Ghost Loves Score от Waken 2013 e видеото с най-много реакшън видеа в тубата...
Композицията е типичен Найтуиш... харесва ми препратката и към Perfume и към старите любими елементи .... започва като парче от Once, преминава през Dark Passion и Imaginaerium... китарата не Емпу е страхотна. Към 7-мата минута, точно преди аутрото е много хедбангинг момент. А аутрото е страшно. Трой няма как да не ви докосне сърцето с това изпълнение.
За мен, пореден страхотен Найтуиш. Не искам никой да убеждавам . Всеки сам възприема музиката и затова на едни харесва едно , на други - друго. С нетърпение чакам 20-ти да чуя целия албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DrFreeman 11.09.2024 13:19:03 + 5 0
Хубаво препратка, ама то си е направо копи пейст на стари рифове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ддд 10.09.2024 20:48:49 отговори + 4 8
Стабилна бозица. Явно дъното още може да се копае. Дори вече един запис не могат да направят като хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 10.09.2024 18:29:08 отговори + 8 5
Ето това е вече класическият Найтуиш на 100 процента! Страхотно парче! Енергично, агресивно, бяхме позабравили в последните години да правят такъв тип песни. Напомня ми изключително много все едно слушам Imaginaerium, с щипка от Dark Passion Play и Shudder Before The Beautiful. На-добрата им песен от 2016 година насам. Миксът е доста странен обаче. Флор е доста забита назад, все едно пее в съседната стая или в банята, сложили са й някакъв и гаден ревърб и трудно й се разбира какво пее. Китарата на Емпу също се губи в тая шумотевица от звуци, и тя е с някакво приглушено звучене, все едно от разстояние. Тези неща съм сигурен, че феновете в световен мащаб ще ги оправят. Песента обаче е страхотна, а последната минута от аутрото е извънземно, също 101 процента Найтуиш. Богата работа от първата до последната секунда, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".