GOD DETHRONED издават албума "The Judas Paradox" през септември, вижте видеото "Rat Kingdom"

29 юни 2024, 12:30 ч. 278 / 35 1
пред./следв.

   Нидерландската дет метъл банда GOD DETHRONED определи "The Judas Paradox" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 6 септември чрез "Reigning Phoenix Music".

   Творбата ще се предлага на CD, цветен винил и дигитално, както и в комплект с тениска и аудиокасета. Материалът е продуциран от самата група, миксиран от фронтмена Henri "The Serpent King" Sattler и мастериран от Tony Lindgren. По-долу ще намерите списъка с песни, обложката и официален видеоклип към сингъла "Rat Kingdom". Тема на парчето са Ватикана и неговите тъмни тайни, а със солото The Serpent King отдава почит на покойния китарист на SLAYER Jeff Hanneman.

   Както знаете, на 27 септември очакваме GOD DETHRONED за концерт с БАТЮШКА и VLTIMAS на David Vincent (поръчай билет онлайн). Траклистът на "The Judas Paradox" е както следва:

01. The Judas Paradox
02. Rat Kingdom
03. The Hanged Man
04. Black Heart
05. Asmodeus
06. Kashmir Princess
07. Hubris Anorexia
08. The Eye Of Providence
09. Hailing Death
10. Broken Bloodlines
11. War Machine

 

god dethroned - the judas paradox

god dethroned

още за:

God Dethroned


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Deep Zone 1.07.2024 11:51:39 отговори + 0 0
С годините God Dethroned се превърнаха в една от най-любимите ми мелодични дет метъл банди с албуми-опуси като "The Lair of the White Worm", "Illuminati" и "The Toxic Touch". ВЕЛИКАНИ! Чакам концерта в София с нетърпение, ще отида, ще се смажа на тях и просто ще изляза след тяхното изпълнение, те са истинските хедлайнери Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".