GRAND MAGUS издават албума "Sunraven" през октомври, вижте видеото "Skybound"

26 юли 2024, 10:57 ч. 225 / 3 1
пред./следв.

   Шведската дуум/стоунър/хеви метъл група GRAND MAGUS ще издаде новия си студиен албум "Sunraven" на 18 октомври чрез "Nuclear Blast Records". Творбата ще бъде десета в дискографията на групата, концепцията е свързата с митологичната скандинавска поема "Беоулф".

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката и официалния видеоклип към първия сингъл и откриващо парче - "Skybound". Траклист:

01. Skybound
02. The Wheel Of Pain
03. Sunraven
04. Winter Storms
05. The Black Lake
06. Hour Of The Wolf
07. Grendel
08. To Heorot
09. The End Belongs To You

 

още за:

Grand Magus


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Амадор 28.07.2024 12:09:25 отговори + 0 0
Стихотворението е английско, но действието се развива в Скандинавия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".