GRAVE DIGGER издават албума "Bone Collector" през януари

27 сеп 2024, 17:10 ч. 115 1
пред./следв.

   Германските хеви метъл ветерани GRAVE DIGGER обявиха издаването на първия студиен албум от "новата глава в историята си", започнала с кадрови промени в бандата.

   Бъдещият диск ще носи заглавието "Bone Collector" и ще излезе на 17 януари 2025 г. чрез "Reigning Phoenix Music". На 11 октомври ще се появи първият сингъл "Kingdom of Skulls". От групата коментират, че с творбата се завръщат към "корените на хеви метъла". Списък с песни и обложка:

01. Bone Collector
02. The Rich The Poor The Dying
03. Kingdom Of Skulls
04. The Devil's Serenade
05. Killing Is My Pleasure
06. Mirror Of Hate
07. Riders Of Doom
08. Made Of Madness
09. Graveyard Kings
10. Forever Evil & Buried Alive
11. Whispers Of The Damned

 

grave digger 2025 - bone collector

още за:

Grave Digger


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rubik 27.09.2024 19:30:57 отговори + 0 0
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".