Концертът на ILDARUNI в София ще бъде на 22 септември

9 сеп 2024, 11:14 ч. 267 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на арменските блек/паган метъли Ildaruni се мести на 22-ри септември. Съпорт от родна страна ще са Deception.

Deception е метъл банда от София, България, известна със своето интензивно съчетание на мелодични хармонии и мощни рифове. От 2018 година насам те се утвърдиха като значима част от източноевропейската метъл сцена, с впечатляващи изпълнения и съвместни концерти с международни групи като Heresy (Коста Рика) и Chemicide (Коста Рика). С два албума "World of Blind", "Never Ending Nightmare" и знаковия сингъл “Bad Luck”, Deception обещават незабравимо шоу за всички фенове.
Facebook: https://www.facebook.com/deceptionofficiall/

Ildaruni е блек метъл група от Ереван, Армения. Тя се появява през 2016 г., изплувайки като яростна сила от дълбините на арменската ъндърграунд метъл сцена.
В музикално отношение Ildaruni представлява смесица от древни фолклорни мелодии и традиционен блек метъл, изпълнена с изпепеляваща агресия и хаотични преходи.
Лиричните теми изследват и разкриват по-малко известни аспекти на езическите времена, чрез когнитивните машинации на една отминала епоха.
Facebook: https://www.facebook.com/Ildaruni

Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена от 15 лв.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/8196769480361592

 

ildaruni



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".