Концертът на STONED JESUS в София утре ще бъде заснет

2 окт 2024, 15:38 ч. 242 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

STONED JESUS и MAYAK ще снимат концерта си в София

Феновете ще бъдат част от историята на двете групи

Концертът на Stoned Jesus и Mayak този четвъртък ще бъде записан и заснет на видео. Двете групи решиха да съхранят шоуто си в клуб Mixtape 5 и то ще бъде професионално заснето от екипа на Боян Карамфилов. След като момчетата от българската група решиха да запишат концерта си, предложиха идеята и на украинското трио и Stoned Jesus прегърнаха идеята да съхранят лайва пред една от любимите си публики.

Stoned Jesus се завръщат за нов концерт в България, който е част от турнето за 15-ата годишнина на бандата. Есенната част от обиколката започва именно в София, преди групата да продължи към Гърция. На това турне лидерът на Stoned Jesus Игор Сидоренко (вокали, китара) представя и новите музиканти до себе си – братята Андрий (бас и вокали) и Юрий (барабани). Освен тях, публиката в София ще чуят за пръв път на живо и песни от миналогодишния албум на бандата “Father Light“. А сега феновете у нас получават и възможността да участват във видео запис на Stoned Jesus.

Mayak е българска банда, продължаваща наследството на мощната рифова машина от близкото минало Center. Макар и отскоро заедно в този състав, четиримата вече имат сериозна клубна биография, а на 3 октомври ще запишат на видео целия си сет за бъдещо издаване.

Програмата за концерта на Stoned Jesus и Mayak на 3 октомври в клуб Mixtape 5 e:

19:30 – отваряне на вратите
20:30 – Mayak
21:30 – Stoned Jesus

Билети все още има в мрежата на bilet.bg на цена от 30 лева. В деня на концерта и на входа на клуба ще се продават по 40 лева.

 

stoned jesus



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".