MALEVOLENCE са първият хедлайнър на "Hardcore X-Mass 2024"

13 сеп 2024, 10:27 ч. 509 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Британските хардкор/метъл титани MALEVOLENCE ще оглавят тазгодишното издание на Hardcore X-Mass 2024. След като току-що завършиха мащабното си американско турне с легендите Lamb Of God, Mastodon и Kerry King, в момента MALEVOLENCE приключват работата по новия си албум, записан това лято в Лос Анджелис.

През годините MALEVOLENCE са споделяли сцена с някои от най-големите имена в метъла и хардкора, като Architects, Trivium, Obituary, Five Finger Death Punch, Heaven Shall Burn, The Acacia Strain, Knocked Loose, Terror и много други. Българската публика вече имаше възможност да види британската банда по-рано тази година, когато те подгряваха Five Finger Death Punch на Арена София.

Билетите за фестивала вече са в продажба и могат да бъдат закупени през платформата на Bilet.bg ето тук: https://bilet.bg/bg/events/hardcore-x-mass-2024-5431-5431

Hardcore X-Mass 2024 ще се проведе в рамките на 2 дни на 13 и 14 декември в столичния клуб Mixtape 5, с 20 банди разпределени на 2 сцени.

В следващите седмици ще бъдат обявени всички останали 19 банди от програмата на двудневния Hardcore X-Mass 2024.

Следете официалните канали на организаторите за повече информация и допълнителни новини относно фестивала:
Facebook - https://www.facebook.com/141hardcore
Instagram - https://www.instagram.com/141hardcore
Официално събитие във Facebook - https://fb.me/e/24LMXIzm2

 

malevolence



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 13.09.2024 16:28:35 отговори + 1 0
мазаляк, докарайте и sylosis и guilt trip! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".