Max Cavalera възражда NAILBOMB за концерта "Dynasty Show" през ноември

15 авг 2024, 08:46 ч. 404 / 15 2
пред./следв.

   SOULFLY ще бъдат хедлайнъри на "Max Cavalera Dynasty Show" на 9 ноември в "Marquee Theatre" в Темпе, Аризона. На събитието ще свири проекта на Max NAILBOMB с още двама китаристи - сина на Max Igor Amadeus Cavalera и Travis Stone. Те тримата участваха и на току-що приключилото европейско турне на CAVALERA "Third World Trilogy", което премина и през България. Travis е китарист и на PIG DESTROYER. Johny Chow, участвал в STONE SOUR, FIREBALL MINISTRY и CAVALERA CONSPIRACY, ще бъде на баса в NAILBOMB. Alex Cha от PIG DESTROYER ще отговаря за семплирането, а Adam Jarvis (MISERY INDEX, PIG DESTROYER) ще бъде на барабаните. Max и Igor Amadeus Cavalera ще свирят и с другите си банди GO AHEAD AND DIE и SOULFLY. Ще участват и HEALING MAGIC. Richie Cavalera ще се включи със своята група INCITE. Басистката Jackie Cruz от GO AHEAD AND DIE, ще участва със своята банда JADE HELM.

   Към момента "Max Cavalera Dynasty Show" е еднократно събитие. Музикантът споделя в коментари, че се надява да успее в бъдеще да направи такива концерти и в други части на света.

 

max cavalera



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Alex 15.08.2024 16:59:52 отговори + 3 3
Това не е Nailbomb! Alex Newport е Nailbomb! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 15.08.2024 09:01:22 отговори + 8 1
Първият абзац е все едно чета Силмарилион Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".