MUSHROOMHEAD издават албума "Call the Devil" през август, вижте видеото "Fall in Line"

14 юни 2024, 08:19 ч. 213 / 5 0
пред./следв.

   Американската индъстриъл метъл банда MUSHROOMHEAD ще се завърне с новия си албум "Call the Devil", който ще бъде издаден на 9 август чрез "Napalm Records".

   Материалът е продуциран от лидера и барабанист на групата Steve "Skinny" Felton. Миксирането е поверено на Matt Wallace (FAITH NO MORE, 3 DOORS DOWN), който бе отговорен и за смесването на култовия албум на бандата "XIII". За първи път MUSHROOMHEAD поверяват мастерирането на легендарния датчанин Jacob Hansen (VOLBEAT, EPICA, ARCH ENEMY и мн. други).

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официален видеоклип към едно от парчетата - "Fall in Line". Траклист:

01. Eye To Eye
02. Fall In Line
03. Emptiness
04. We Don't Care
05. UIOP (A Final Reprieve)
06. Prepackaged
07. Decomposition
08. Grand Gesture
09. Hallelucination
10. Hideous
11. Torn In Two
12. Shame In A Basket
13. Doom Goose

 

mushroomhead 2024 - call the devil

още за:

Mushroomhead


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".