Наследниците на Joey Jordison се споразумяха със SLIPKNOT

26 сеп 2024, 08:28 ч. 387 3
пред./следв.

   През юни миналата година компанията "Steamroller", която представлява наследниците на бившия барабанист на SLIPKNOT Joey Jordison, заведе съдебен иск срещу групата и по-специално срещу Corey Taylor и Michael Shawn "Clown" Crahan като основни фигури в нея.

   Обвинението бе, че бандата "безскрупулно" се възползва от смъртта на Joey и продължава да печели пари от него, при положение, че той е бил уволнен безпардонно с имейл преди 10 години. Барабанистът и двамата гореспоменати музиканти са основатели на групата и имат писмено споразумение помежду си.

   Наследниците претендираха за връщане на музикални инструменти и други вещи на Joey, което му е било обещано. Но бандата не само, че не ги е върнала, а и ги е показвал в пътуващия си музей.

   На 17 септември "Steamroller" са уведомили съда, че е постигнато споразумение и са оттеглили иска. Условията на договорката между двете страни обаче остават неразкрити.

 

joey jordison



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 26.09.2024 14:44:12 отговори + 2 1
Corey Taylor сред основателите ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 26.09.2024 17:04:44 + 0 4
Основател не е тъждествено на основен член Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 26.09.2024 20:50:06 + 0 1
Съгласен съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".