Нов видеоклип от ЦАР ПЛЪХ - "Бог за ден"

4 окт 2024, 11:42 ч. 253 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Цар Плъх представят „Бог за ден“ – начало на новата им музикална ера

След успешната си колаборация с BLDRSH за песента „Няма да се връщам“, Цар Плъх правят решителна стъпка напред с първата си самостоятелна песен „Бог за ден“. Песента, която излиза днес, представя на света новата посока на групата и отваря врата към следващата глава от тяхното музикално пътешествие.

Смела и категорична, „Бог за ден“ съчетава динамиката на модерния метъл и рок с мощни китарни рифове и интензивни синтезатори, създавайки уникален звук, който провокира слушателя не само на музикално, но и на емоционално ниво. Текстът се подиграва със съвременната култура на презадоволяване, поставяйки под въпрос ценностите и идеалите, които доминират ежедневието ни. В свят на изобилие, където все пак не спираме да търсим повече, Цар Плъх предизвикват публиката да преосмисли кое е наистина важно.

„Бог за ден“ е първото от няколко предстоящи парчета oт дебютния албум на Цар Плъх. След динамично лято, изпълнено с концерти и участия, групата се съсредоточава върху продукцията на новия си материал, обещавайки свеж и изпипан звук, който ще се разгърне до края на годината.
Песента е вече достъпна във всички стрийминг платформи, а видеото към „Бог за ден“ излиза днес, 4 октомври, в 11:00 в официалния YouTube канал на групата.

Следете ги в социалните мрежи за още новини и предстоящи събития.

 

група цар плъх

още за:

Цар Плъх
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цеци 4.10.2024 12:41:23 отговори + 1 1
името на групата е много акуратно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цеци 4.10.2024 12:13:06 отговори + 3 1
Текстове на български, електроника, поп мелодии, езотерика, гора, танцуващо момиче, откъде ли са се сетили... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 4.10.2024 13:04:18 + 2 0
Ти да видиш...откъде ли наистина?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".