ODD CREW отбелязват 26-ата си годишнина с лайв видеото "Desert Skies"

1 авг 2024, 10:32 ч. 355 / 17 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес ODD CREW празнуват точно 26 години от първата си репетиция заедно. По този повод, групата отбелязва датата с акустично концертно видео към песента "Desert Skies". Записът е от 15 юни 2023 в Маймунарника, София, от станалия известен във фенския фолклор, като "Мокрият концерт", тъй като проливен дъжд валя по време на цялото изпълнение на открито.

Ето какво споделят от групата:

"За нас е цяло чудо, че този концерт се проведе безпроблемно. Валеше като из ведро през целия ден, като не спря дори и докато свирехме. Но това създаде някаква магична атмосфера във въздуха, защото никой от публиката не мръдна от мястото си до самия край, въпреки че всички бяха подгизнали. А още по-голямото чудо е, че записите и на видео, и на аудио са се получили, което за акустичен концерт на Odd Crew е за пръв път. Всички предишни опити да издадем акустичен концерт със звук и картина се проваляха поради технически причини. Но пък този път успяхме да го направим, и то в тези условия. Затова и усетихме, че точно така е трябвало да се получи."

Премиерата на целия концерт ще бъде на 15 август, като ще бъде качен за свободно гледане в Youtube.

 

odd crew

още за:

Odd Crew


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 2.08.2024 10:33:42 отговори + 1 0
Наистина си беше един най-мокрите концерти...Но пък какъв концерт, беше уникално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yasho 1.08.2024 17:24:36 отговори + 2 1
Велико! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".