Официално е - BELPHEGOR и MALEVOLENT CREATION в София на 12 септември

1 юли 2024, 12:13 ч. 774 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BELPHEGOR и MALEVOLENT CREATION се завръщат в България и водят със себе си Monument Of Misanthropy и Confess!

BGTSC представя: Концертът на BELPHEGOR, който ще се състои на 12 септември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:00 часа. Специални гости на този празник ще бъдат американските Death-Thrash чудовища MALEVOLENT CREATION! Преди това на сцената ще видим австрийската Brutal-Technical-Death метъл банда Monument Of Misanthropy и норвежко-иранската Groove-Death-Hardcore формация Confess.
Последният екстремен концерт у нас преди ковид-пандемията бе точно на BELPHEGOR! Този път ще е последният ни екстремен концерт за това лято!

На 12 септември ни очаква поредното топ събитие! Бъдете там!

Ограничено количество промо-билети се продават от днес до 5 юни ексклузивно и на много достъпна цена онлайн и в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн]. С наближаването на концерта цената на билетите ще расте. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

belphegor



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 1.07.2024 21:33:43 отговори + 4 4
Две култови групи за 40 лв., си е много добра оферта. Жалко, няма да успея да присъствам, но който може да се възползва от промоцията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 2.07.2024 09:36:08 + 5 2
Malevolent Creation са ми любимци. Belphegor стават и на тази цена бих ги гледал. Confess май ги гледахме с Nile и стават. Четвъртата група си нямам идея каква е, но ще разбера.
Това е промоция!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".