Ozzy Osbourne отмени участието си на фестивал в Аризона, защото не може да пътува

27 юни 2024, 07:45 ч. 515 / 19 0
пред./следв.

   Легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne отмени участието си на фестивала "Mad Monster Party", който ще се проведе между 12 и 14 юли в Глендейл, Аризона. Причината, съобщена от неговата съпруга и мениджър Sharon Osbourne, е че певецът "не може да пътува към този момент".

   Все пак, на мястото на събитието ще бъде синът на вокалиста Jack Osbourne, който ще "развее знамето" на семейство Osbourne. Всички фенове, които са си купили специални билети за изпълнението на "Бащицата" ще могат да получат парите си обратно.

 

ozzy osbourne



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".