Подробности за новия албум на DAATH "The Deceivers", вижте видеото "Hex Unending"

20 мар 2024, 07:31 ч. 251 / 28 0
пред./следв.

   Американската експериментална дет метъл група DAATH ще издаде първия си нов студиен албум от 13 години насам "The Deceivers" на 3 май чрез "Metal Blade Records".

   Освен че е записан в обновен състав на бандата, дискът ще включва участия на редица гости. Това са Jeff Loomis (NEVERMORE, ARCH ENEMY), Mark Holcomb (PERIPHERY), Dean Lamb (ARCHSPIRE), Per Nilsson (SCAR SYMMETRY, MESHUGGAH), Spiro Dussias (PLATONIST) и Dan Sugarman (ICE NINE KILLS). Съавтор на част от материала е помогнал популярният композитор на музика за видеоигри Mick Gordon ("Doom Eternal").

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официалния видеоклип към едно от парчетата. Композицията се казва "Hex Unending". Траклист:

01. No Rest No End
02. Hex Unending
03. Ascension
04. With Ill Desire
05. The Silent Foray
06. Unwelcome Return
07. Purified By Vengeance
08. Deserving Of The Grave
09. Into Forgotten Dirt

 

daath 2024 - the deceivers

daath band

още за:

Daath


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".