Последна информация за концерта на VANDENBERG в София

26 сеп 2024, 16:49 ч. 178 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Утре, 27 септември, парк център „Юнак“ ще се огласи от звуците на някои от най-големите хитове на Whitesnake, в които нидерландския китарен ас Adrian Vandenberg е замесен като съавтор. Ще чуем както любимите „Still of the night“, “Is this love“, „Fool for your loving”, „Here I go again“ и „Sailing ships“, така и парчета от творчеството на Ванденберг с едноименната му банда.

На сцената, преди VANDENBERG, ще се качат италианската рок сензация DRAMALOVE и нашите момчета от CALIBERTY.

Ето и графикът за вечерта:

17:30 – Отваряне на вратите
18:00 – Dramalove
19:00 – Caliberty
20:15 – Vandenberg
22:00 – Очакван край на шоуто

Достъпът ще се осъществява през входа откъм бул. „Драган Цанков“, а притежателите на VIP билети ще могат да влизат и през този откъм Борисова градина.

Билети за концерта на VANDERBERG, Dramalove и Caliberty на 27 септември 2024 г. в парк център Юнак са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от 80 лв. за регулярен билет и 120 лв. за VIP билет.

В деня на концерта и на място регулярните билети ще се продават на цена от 90 лв.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".