Последни новини за историческото шоу на Yngwie Malmsteen в Пловдив на 20 юни

18 юни 2024, 13:56 ч. 869 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Последни новини за историческото шоу на Yngwie Malmsteen в Пловдив!

За концерта са останали по-малко от 200 билета, побързайте!

Виртуозният китарист наложи пълна забрана на алкохола… но само зад кулисите!

Концертът на китарната легенда Yngwie Malmsteen е след ден! В четвъртък , 20 юни 2024, един от най-виртуозните световни музиканти ще препълни Античен Театър за първото си шоу в Пловдив! В системата на Eventim остават по-малко от 200 билета и съветваме всички, да не чакат последния момент, защото Античен Театър има точен капацитет и допълнителни билети няма да бъдат пуснати в продажба! Така че – побързайте!

Yngwie Malmsteen и неговият екип пристигат в Пловдив ден преди концерта си. Поради натоварения си график, той ще използва цялото време извън концерта за почивка и няма да може да поеме срещи с фенове и медии. Хотелът, в който великият китарист ще отседне, е специално инструктиран да осигури максимален комфорт и пълна почивка, като и възможност китариста да се храни в луксозният си апартамент. На разположение на Yngwie Malmsteen ще бъдат денонощни room service услуги, за да може да е максимално отпочинал и концентриран за голямото шоу в Античен театър!

Пълна забрана за алкохол има в бекстейдж зоната на концерта! Yngwie Malmsteen е забранил напитките на своята група и екип, както и на всички работещи на концерта. Зад кулисите ще се пият само безалкохолни дори и след концерта. Това разбира се на важи за феновете!

Yngwie Malmsteen е на сцената вече 40-сет години и днес е в отлична форма! За това говорят и десетките клипове и снимки в социалните медии, които документират кадри от актуалното му турне! Виждаме едно фантастично китарно шоу и най-големите хитове на Yngwie Malmsteen – именно това очакваме и в Пловдив!

Malmsteen е икона на рок музиката, световно известен със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения. Той е носител на множество награди, има номинации за Grammy и е продал над 10 милиона албума в цял свят. В Пловдив ще имаме уникалната възможност да чуем виртуозните изпълнения на любимият му и легендарен Fender Stratocaster!

Вратите за концерта се отварят в 19.30 часа! Моля елате по-рано за да заемете спокойно местата си! Античен театър разполага с два входа – от към Стария град и от към Митрополията – независимо за коя зона са билетите ви, изберете по-удобния за вас!

Важно за феновете:
- На концерта се забранява се внасянето на храни и напитки, включително и бутилки с вода.
- Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра.
- Забранено е внасянето на професионална снимачна техника
- Достъпът на домашни любимци е забранен.
- Не се допускат хора, употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние.
- Забранено е видеозаснемането по време на концерта.
- Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита.
- Забранена е употребата и внасянето на вещества, чиято употреба е забранена от закона.
- Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.
- Концертът е със седящи места. Деца до 9 годишна възраст се допускат без билет, но без право на самостоятелно седящо място.
- Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите трябва да представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената

“Декларация за придружител” в 2 екземпляра, която ще им бъде предоставена на входа.

Концертът е част от културния календар на община Пловдив и музикалния форум Music Of The Ages.

Билетите са в продажба в системата на Eventim и на касата на Античен театър, Пловдив до изчерпване на количествата:
eventim.bg/bg/bileti/yngwie-malmsteen-plovdiv-ancient-theatre-638093/event.html

Повече за концерта на Yngwie Malmsteen:
https://fb.me/e/6cvOwcCKX

 

yngwie



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 20.06.2024 12:25:56 отговори + 1 0
В последно време Ингви не си ли пее сам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 19.06.2024 19:42:27 отговори + 1 0
Ингви май е специалист по привличане на бивши вокали на Блекмор. Преди Ромеро. С Други свирил ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 20.06.2024 06:00:45 + 3 0
Първо с Греъм Бонет в Алкатраз. После с Джо Лин Търнър и Дъги Уайт, солови албуми. Почти всички вокали на Рейнбоу. Само с Дио не успява да запише албум, но дори и с него записва песен - Dream On на Аеросмит от албума Tribute To Aerosmith – Not The Same Old Song And Dance. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 19.06.2024 14:44:44 отговори + 1 0
А бе последно време Джо Лин Търнър обикаля и пуска снимки от Пловдив. Може да си е купил билет и да излезе на сцена. Стават чудеса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 19.06.2024 18:37:51 + 2 0
Ако са се разбрали за 2-3 песни ей така от Одисей да излезе да изпълни с него би било страхотно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pretty 19.06.2024 13:52:19 отговори + 0 0
Много информация и...пак нищо за вокалиста, който ще е с него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 19.06.2024 07:35:30 отговори + 0 3
Кметът ще дойде ли ? Или ПР-кампаниите вече минаха ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


БСФ 19.06.2024 00:54:50 отговори + 2 2
Ще има ли понички? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.06.2024 07:40:58 + 0 1
Специално за теб - да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 18.06.2024 20:03:42 отговори + 1 1
Взех и перце Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 18.06.2024 14:14:25 отговори + 6 0
Това за алкохола е добре. Много пие тоя пич. Die hard fan съм от 1992 и това е третият ми концерт негов. Дано даде всичко от себе си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.06.2024 19:07:16 + 4 2
И аз като теб бас ловя си бил в Румъния. До колкото знам, вече живее здравословно . На живо наистина е в страхотна форма. Само едно не разбирам: метъл концерт със само седящи места. Ненормално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".