ROXETTE издават EP-то "Fading Like a Rose" на 12 юли

3 юли 2024, 14:02 ч. 482 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Roxette анонсират миниалбума
“Fading Like A Rose”
Слушайте тук

Музиката на Roxette все още достига до нови слушатели по целия свят и феновете може да очакват още нова музика в близко бъдеще. Не само, че ще има мюзикъл, базиран на песните, със световна премиера в „Malmo Opera“ в Швеция на 6 септември, а и има извънредна новина за турне на Roxette, което се планира за следващата година.

Турнето започва с два концерта в Южна Африка на 26 февруари и след това продължава в Австралия с осем концерта между 5-16 март. Roxette искат да ви дадат малък подарък, с който да прекарате лятото.

Чисто нов машъп микс, наречен „Fading Like A Rose“, ще бъде пуснат на 12 юли и ще проправи пътя към изданието на ROX RMX през есента.

“Fading Like A Rose” е чисто нов проект, състоящ се от елементи от шест класически песни на Roxette и води пътя за физическото издание на ROX RMX. Създаден от оригиналния продуцент на Roxette - Clarence Ofwerman, заедно с басиста на Roxette - Magnus Borjeson, “Fading Like A Rose” е почит към историята на хитовете на Roxette. Брилянтните създатели на ремиски David Bjork и Yaro също направиха своя собствена интерпретация на „Fading Like A Rose (Everytime), Ремикс / Per Gessle.

(“Fading Like A Rose” ще бъде издаден като дигитален миниалбум на 12 юли, както и ограничено издание на 12-инчов винил на 2 август.

Joyride The Musical (премиера на 6 септември)
https://www.malmoopera.se/forestallningar/joyride-the-musical-en

 

Per Gessle

още за:

Roxette


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".