SEX PISTOLS продължават концертите с Frank Carter на Острова

23 авг 2024, 13:58 ч. 379 / 22 3
пред./следв.

   По-рано този месец британските пънк легенди SEX PISTOLS изнесоха няколко благотворителни концерта в Обединеното Кралство с вокалиста Frank Carter от друга английска пънк банда - FRANK CARTER AND THE RATTLESNAKES.

   Сега събитията прерастват в истинско мини-турне на Острова. През следващия месец ще има още пет дати, при това освен в Лондон и в Нотингам, Манчестър, Глазгоу, Шотландия и Бирмингам. Концертите са между 20 и 26 септември. Билетите тръгват в продажба от днес.

   Китаристът Steve Jones коментира, че първите три шоута са предизвикали голям интерес и в социалните мрежи стотици фенове са питали и искали да видят SEX PISTOLS в други населени места. Така бандата отговаря на желанията на почитателите си.

 

sex pistols live 2024 with frank carter



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kom 24.08.2024 16:33:59 отговори + 4 1
Pistols без Джони Ронън ... wtf man? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glaurung 23.08.2024 15:44:24 отговори + 2 4
Без Сид Вишъс няма истински Пистълс
Така както нямаше истински Слейър без Ханеман и Ломбардини. /Just a little tease, don't be stupid to reply on/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Зайлд 25.08.2024 20:57:34 + 0 0
Ламборджини е кола. Ломбардо беше барабанист в Слеър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".