След броени дни излиза книгата на Кольо Гилъна "Извън контрол"

5 юни 2024, 11:08 ч. 628 / 10 2
пред./следв.

   От издателска къща "Сиела" разпространиха следното съобщение:

Дами и господа, положението в офиса е „Извън контрол“, защото на 10 юни на вашето внимание ще зазвучи историята на живата легенда на българската пънк сцена Кольо Гилъна (Николай Йорданов - Гилъна)!

А това издание доведе до оживени дискусии в офиса, своебразен тиймбилдинг, в който едни се умиляват от своите спомени, а други откриват нови музикални хоризонти. ...

Поръчайте предварително с -10% [на този адрес] с невероятната корица и художествено оформление на Дамян Дамянов, чието 15-годишно Аз със сигурност би се гордяло с него. ...

Написана в съавторство с Борислав Колев, „Извън Контрол“ е историята на младеж, обречен да стане лице на „цветята на 80-те“ и на вятъра на промяната в периоди, белязани от цензура и разпад на стария ред.

И именно в този бунт ще се окаже въвлечен читателя на „Извън контрол“. С автентичен и пиперлив език Кольо Гилъна възкресява пълнокръвния образ на вечните истории за революции и див копнеж по свободата.

Книгата ще полеем на 12 юни на зрелищния концерт „60 години Кольо Гилъна“, който ще обедини 3 от най-знаковите групи за българския пънк („Ревю“, „Уикеда“, „KGB”).

 

Кольо Гилъна - Извън контрол



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 13.06.2024 13:16:41 отговори + 0 1
Добре, че беше Цонко Цонев, че Адри да се разпише. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

crv 13.06.2024 11:54:47 отговори + 0 1
Добре че беше Адри да се разпише, сега всички ще пропишат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".