Слушайте предпоследния албум на MINISTRY "Hopiumforthemasses"

1 мар 2024, 05:51 ч. 393 / 15 1
пред./следв.

   Не се наемаме да преброим колко пъти Al Jourgensen се заричаше да сложи край на MINISTRY, колко пъти това се случи наистина, и кои албуми бяха анонсирани като "последни" в историята на бандата.

   Сега сме свидетели на известна промяна в модела. Новият диск "Hopiumforthemasses" е обявен за "предпоследен" за групата. Всъщност Jourgensen още две издания (засега) преди да прекрати съществуването на MINISTRY. Едното е пълнокръвен нов албум, а другото - презапис на дебютния албум "With Sympathy", защото при създаването на творбата "той е имал малък контрол върху нея, а звукозаписната компания му е налагала свои решения".

   Но да се върнем в настоящето. Днес излиза "Hopiumforthemasses". Слушайте онлайн всички песни от него по-долу:

 

ministry

още за:

Ministry


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 1.03.2024 08:55:56 отговори + 3 0
Е то първият албум е new/dark wave и би било интересно да се чуе в industrial вариант. Всъщност има доста добри песни там и дори 1-2 хита, бих казал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".