STOP THE SCHIZO отбелязват 10-и рожден ден с видеото "Live 2.0 (Tide & Beautiful)"

14 окт 2024, 10:30 ч. 148 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Stop the Schizo празнуват 10 години заедно с нов клип

Столичната група Stop the Schizo отбелязват десет годишнината си с нов клип. Той включва обновена версия на първата издадена песен и последната от новия им албум.

Песните Tide 2.0 и Beautiful са заснети на живо в репетиционната на групата. Клипът е дело на Кирил Божилов и Таня Петкова и представлява затваряне на десетгодишния кръг от историята на групата и пристъпване към новото начало.

Новият албум Dystopian lullabies излезе по-рано тази година и представлява магистралата между традиционния аналогов романтизъм и асексуалния хай-тек експресионизъм.

В момента групата работи усилено по новите си песни и се готви за концерти.

 

stop the schizo

още за:

Stop The Schizo


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".