SUNSTORM с нов албум през ноември, чуйте сингъла "I

19 сеп 2024, 08:14 ч. 194 1
пред./следв.

   AOR проектът на Serafino Perugino SUNSTORM ще издаде трети албум с вокалиста Ronnie Romero (RAINBOW, LORDS OF BLACK и мн. др.) на 22 ноември чрез "Frontiers Music". Творбата ще носи заглавието "Restless Fight".

   В записите участват още Aldo Lonobile - китари, Andrea Arcangeli - бас, Antonio Agate - клавишни и Alfonso Mocerino - ударни. По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и "визуализация" към първия сингъл и откриващо парче - "I'll Stand For You". Траклист:

01. I'll Stand For You
02. Love's Not Gone
03. Hope's Last Stand
04. Shot In The Dark
05. Without You
06. Restless Fight
07. Running To You
08. Against The Storm
09. In & Out
10. Dreams Aren't Over
11. Take It All

 

sunstorm 2024 - restless fight

ronnie romero

още за:

Sunstorm


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Grosskopf 19.09.2024 13:28:43 отговори + 2 0
Имаше коментар, че това не е проект на Del Vecchio, но гледам нещо го няма вече. Това е проект на Frontiers Records. А там Del Vecchio не работи от няколко месеца. Ето това е инфото от сайта на лейбъла - https://www.frontiers.it/album/6005 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".