Супергрупата POWERFLO се завръща с новия албум "Gorilla Warfare"

13 сеп 2024, 09:04 ч. 244 0
пред./следв.

   Хард рок супергрупата POWERFLO, с участието на вокалиста Senen "Sen Dog" Reyes (CYPRESS HILL), китариста/вокалист Billy Graziadei (BIOHAZARD), басиста Christian Olde Wolbers (екс-FEAR FACTORY) и барабаниста Fred Aching, ще се завърне с нов албум, озаглавен "Gorilla Warfare", който ще излезе на 1 ноември чрез "New Damage Records".

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба, както и официален видеоклип към заглавното парче. Режисьор е Austin Cieszko. Траклист:

01. I'm A Killer
02. You Ain't My Judge
03. Gorilla Warfare (feat. Ernie C)
04. War Machine
05. The Wrong One
06. Head Strong
07. Isolation
08. Big Dog
09. Fuck Em All
10. Drinkin' Beer And Gettin' Loud

 

powerflo 2024 - gorilla warfare

powerflo

още за:

PowerfloErnie C


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".