"TRAP Fest Regionals" на 13 юли в парк "Младост 3" в София

2 юли 2024, 11:11 ч. 1459 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Народно читалище "Тротоара 2020" съвместно с Район Младост, както със специалната подкрепа на Музикаутор, ви канят на поредното издание на TRAP fest Regionals! Какво ви очаква? Ще свирят банди, които ще ви разтърсят с авторската си музика. Ние подкрепяме труд, талант и усилия, защото музиката не е само забава, тя е изкуство, което изисква отдаденост и страст.

Бандите са:
Unbaptised
Crisis Unfold
Sickening Joke
Robust
Mayak

Локация: Парк Младост
Начало: 18:00 ч.
Вход свободен!

Нашето послание: правете музика, не проблеми!

Защо го правим?

TRAP fest Regionals е новата инициатива на Тротоара, която има за цел да достигне кварталите и районите на София с авторско младежко изкуство. Искаме да пренесем духа на TRAP fest директно до вас!

 

trap fest regionals



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


messi 2.07.2024 19:49:54 отговори + 3 0
Миналата година случайно попаднах на феста и ми беше интересно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авторът 2.07.2024 12:38:45 отговори + 10 3
Хора и групи, подкрепящи мюзикаутор са достойни за бойкот и презрение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баче Кико 2.07.2024 16:10:45 + 2 7
Точно пък групите нямат нищо общо с Музикаутор... А пък Музикаутор има дотолкова общо със събитието, колкото само логото им е на плаката! Но нека Ганя да хейти, че то без хейт не може . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".