URIAH HEEP обявиха прощално турне, което започва през 2025 г.

20 сеп 2024, 08:47 ч. 174 4
пред./следв.

   Британските хард/арт рок легенди URIAH HEEP, чиято кариера започва през далечната 1969 г., съобщиха решението си да направя прощално турне, което ще продължи няколко години. Обиколката ще започне през 2025-а, а групата ще се опита да свири "на колкото се може повече места", за да си вземе "сбогом" с феновете. Турнето ще бъде под надслов "Magician's Farewell".

   През годините URIAH HEEP са гостували в България неведнъж. Това бе и първата западна банда, която направи мащабно турне у нас преди 10 ноември 1989 г. През 1988-а британците обиколиха почти всички бивши окръжни градове и изнесоха над 20 концерта пред пълни стадиони и зали.

   В "новото концертно време" URIAH HEEP ни гостуваха над 10 пъти. Концертите им бяха, освен в София, и в Стара Загора, Варна, Ловеч, Велико Търново, Русе, Каварна и др.

 

uriah heep

още за:

Uriah Heep


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellrider 20.09.2024 11:43:56 отговори + 1 0
Не, че нещо но хората са на много години, поне старите кучета от групата. Няма как да продължат така или иначе много години, та да, прощално си е, тъжно ми е на мен лично, защото са ми една от най-любимите групи и влиятелни, с които съм проходил в тази музика, но колкото повече години продължи, толкова по-добре. Отделно за разлика от Пърпъл да речем, всички нови албуми са им страхотни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 20.09.2024 10:18:12 отговори + 0 0
И то ще мине поне два пъти у нас както това за 50 годишнината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 20.09.2024 10:00:47 отговори + 1 0
Не, открили са еликсира на младостта и ще продължат да свирят още 1000 години. После ще свърши Светът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdf 20.09.2024 09:27:30 отговори + 0 1
още ли някой се връзва на тази глупост с прощалните турнета. От прощалното турне на Judas наксам имаше 4-5 концерта още в българия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".